AnniePannie!

Sitter hemma hos Annie och har precis knäckt min första cider, rätt lugnt än så länge och Annie står och sminkar sig.
Olle skulle nog komma hit med en vän, vet inte riktigt vad det blir för planer ikväll med jag hoppas vi får skoj & trevligt! Minst lika kul som förra veckan iallafall:P
3 dagar kvar till Paris!


Hittade en gullig bild på oss, testade våra stundentmössor. LÄNGTA TILLBAKA<3



vanlig vardag

Hej!
Jag sitter här i skolans datorsal och har ingen aning om jag egentligen har Psykologi lektion eller inte just nu?
Hörde någon som sa att den flyttats fram till 11.35 förut och så käckt, precis då börjar ju min Engelska B lektion, så fint dom har ställt till det på mitt schema! Hade lektioner med jämna mellanrum hela dagen förut UTAN krockar, nu får jag ju välja mellan Psykologi eller Engelska vad jag förstår... Får försöka luska fram hur det egentligen ligger till med det där.

Igår var jag hemma hos lilla Johanna Bengtsson och hennes söta son Emil, har inte träffats och pratat sedan vi gick i skolan ihop (förutom i Fredags då, tjejkväll hemma hos Annie, ska lägga upp bilder). Hon hade bryggt kaffe och bakat en riktigt mumsig kladdkaka! Vi satt och tjötade massor och emil kröp runt och var allmänt söt. Vid tre körde hon ner mig till bussen och hon skulle tydligen vidare till granngården för att köpa ett hundtäcke.

Btw......PÅ TISDAG ÅKER JAG TILL PARIS! :D

I eftermiddag tänkte jag och min mor sola och få upp färgen lite i det här vintervädret, imorgon har vi planerat att åka till Ge-kås och göra lite ärenden inför Paris osv.

Nu ska jag fortsätta göra inget vettigt och vänta på lektion, vi hörs!




Fredag 22/1

Hej på Er!
Har en lustig känsla i hela kroppen idag, magont och så. Hoppas det släpper...
Fick en mycket tråkig kväll igår, vill inte ta det här, men tror att allt kan lösa sig. Om jag bara försöker.

Talade med min bästaste Annie igår också, hon var så underbar och hjälpte mig när jag tyckte det var jobbigt. Ska antagligen till henne ikväll och Johanna skulle komma dit också, kul om man får träffa henne som man inte gjort på evigheter!
Jag har iallafall precis gjort ett matte test på första kapitlet i Matte boken, tror faktiskt det gick bra. Det kändes så iallafall :)
Efter min Historia lektion som börjar snart ska jag gå till Josefin och barnen, har nämligen en present till vincent som fyllde 2 år 9 Januari. Har inte kunnat lämna den tidigare då jag var sjuk just då han hade kalas, synd. Men nu ska han få den och hoppas han blir glad!


jaja, kanske uppdaterar senare idag eller inte. Ni får iallafall ha en bra kväll/helg!
kram



!

Jag har nog aldrig varit såhär rädd,orolig någonsin förut!
Knäpper fingrarna och hoppas på att det löser sig.
Gör inget misstag nu,Pauline.



shit!

alltså, det är något som inte stämmer!
Jag blir rädd, riktigt rädd.
tycker om dig så...



ny dag, nya utmaningar.

Hej hej!
Japp idag är det en ny dag och jag känner mig bättre, inte alls lika depp som igår.
Och dagen blev mycket bättre då min syster med barn kom hit till skolan och fikade med mig. Åh min lilla Vincent är så härlig, härjar och pratar så det räcker och blir över! Vanessa är mest glad hela tiden, sötnosan.
Ska om ca en timma bege mig till Kinna för att besöka min träningsstudio( http://www.corpus-gym.se/ )där jag ska börja träna nu var det tänkt.
Mamma ska också börja, skönt att inte träna själv tycker jag.
Hur vill du helst träna, själv eller med en vän?
Idag ska vi bara få en genomgång i gymet av en gyminstruktör, intressant ^^,

också vill jag tala om att jag är enormt kär i min pojkvän, men vet inte om han vet om det?



Ha en fortsatt bra dag!
Puss och kram





...

Hej!
Här sitter jag och fösöker skriva något "vettigt", fast jag egentligen behöver sitta och plugga matte, läsa Psykologi och göra uppgifter i Svenska C...Det här med skola börjar inte så bra för mig va?
Var ju ledig idag, jag och Jens sov länge. Sen åkte han till skolan vid ett, sedan dess har jag bara slappat och glott på TV. Känner mig lite depp idag, vet inte varför. Känns som att man vill ha en famn att gå till fast den inte finns där. . .

äsch det här blev inget vidare bra, vi försöker imorgon igen!


Vänner <3



vill hem!

Åh, sitter i skolans dator sal och gör inget vettigt, så tänkte skriva lite tråkiga saker här istället. Jens sitter bredvid och spelar några konstiga spel:S Haha, ska vänta här till han slutar, kvart över fyra, då jag egentligen slutade klockan två! Meeeen, Issa kommer hit när som helst och då blir det kaffe!
Omg, vår psykologi lärare är världens flummigaste, jag fattar inte ett dugg vad han pratar om?! istället för att tala om psykologi och det man förväntat sig, står han och pratar om titanic och en vän som kört av vägen typ halva lektionen :S Vet inte om jag kommer palla en hel vår med det...

läste tidigare på annies blogg att hon ätit paj häromdagen, fatta jag blev sugen? så ska göra någon god paj ikväll har jag bestämt :)

Nä, nu blir det kaffe!

Kram



Måndag och inte så långt kvar till Paris resan!

Godmorgon!
Sitter, som vanligt, i skolan och segar. Har precis haft Svenska C lektion vilket var intressant, vi ska leta reda på webbsidor som anses vara pålitliga och inte så pålitliga och ha åsikter om det. Skoldagen fortsätter sedan med Historia, Engelska och Psykologi. Sen ska Jens följa med mig hem, underbart! btw, jag har fått lediga Tisdagar :D

I Lördags var jag på lite party hos Issa, där jag träffade Bosse & Peter som jag inte sett på evigheter, Peter som dessutom bor på Gotland nu! Robert var också där och sen endel annat trevligt folk såklart. Jag hade en superkul kväll som slutade i Sätila runt 07:00 XD

Åh, och om ca två veckor åker jag till Paris! Förstår ni hur mycket jag längtar? nervöst men det ska bli såååå roligt. Kommer få värsta härliga känslan då vi landar i Paris och jag inser hur stort och vackert det är. pirrigt!

Nu ska jag fortsätta sega i skolan, kanske plugga lite Matte. Men vi hörs!

P.S Saknar min annie pannie också!
Kram kram






Friday

Tjena på Er!
Allt bra denna Fredag morgon? Hoppas på det, här är allt på topp fast näsan rinner och huvudvärken dånar till och från :P
Tog mig hit (skolan) imorse vid åtta, skulle ha ett Matte test med min lärare för att se hur mycket hjälp jag behöver. Det gick bra och nu har vi ändrat lektioner så mitt schema ser najs ut! Sitter här och har precis slängt i mig en kopp kaffe och en macka, känns som att mer kaffe lär behövas idag. Hoppas dock på att Issa hinner hit en sväng så vi kan ta oss en kopp ihop innan jag börjar 10.40.
Påtal om Issa så ska jag hem till henne imorgon, det sägs nämligen att Bosse & Peter är på besök och då blir det lite kalas tror jag ^^, Trevligt att träffas igen.
Jag och Jens ska passa Vincent senare idag, Josse ska nämligen med mamma till Kungsbacka och shopa nya kläder vilket hon är värd tycker jag, Mathias skulle till någon vän, trevligt för honom :)

Nej nu fick jag ett sms utav Issa som talade om att hon är här, så vi hörs ikväll folk!

KRAM



Schoool...

God eftermiddag vänner!
Sitter i skolans kära lugna tysta bibliotek och tar mig en titt på min och diverse bloggar ^^,
Har idag haft Historia igen, sedan Psykologi med den mest flummiga läraren på skolan (vilket jag TRODDE), ni som går på skolan vet vem jag menar om jag säger: Stora skor, stor arbetsväska, skägg och röker som en skorsten! haha, men dock verkar han vara riktigt bra. Avslutade dagen med första lektionen utav Matte A, light för min del som är så trög i skallen och inte fattar nåt :P Känner att det ska gå riktigt bra, pepp!

Jag och Jens var i Kinna förut, jag köpte mig en knallrosa MP3 spelare sen lunchade vi på punkten och vräkte i oss Tacos (Jens vräkte i sig, jag tog mindre ;D). Trevligt, jag vill så hemskt gärna bo centralt t.ex Göteborg. Ta en fika när som helst, luncha ihop med vänner osv. Ge mig en lägenhet och jobb där nu!
Ska hem till Jens med en buss nu vid tre, myspys<3

Ha en bra eftermiddag så kanske jag skriver ikväll igen ;)
KRAM!



komvux!

Godkväll på er folks!
Här sitter jag helt nyduschad och luktar gott, härligt va? Använde min älskade hårinpackning som är guld värd nu när jag fått rätt långt hår ( för att vara mig då;) )
Ehm, jo som ni ser på min rubrik har jag alltså tagit tag i det nya året och likaså mitt liv och börjat KOMVUX! jaha då ni hörde rätt, jag var tillbax i skolan igår och fick mig ett schema. Kändes så underbart...NOT! haha nej men jag ska väl klara av att läsa några kurser på egen hand och för min egen skull, visst. Men herregud, kommer jag palla allt omkring? det är lixom 3 år yngre fjantiga elever som springer omkring och tror de vet allt, ÄR snyggast och bäst. Haha och killarna som går omkring med deras målbrott! Nej jag har bestämt mig för att klara det här, dessutom läser jag bara nu i vår. Btw, kanske får några nya vänner? :)

Annars så har det väl inte hänt något speciellt, livet rullar på och jag & Jens är nu inne på våra 6 månader ihop känns skönt <3

Kommer ni ihåg det där nitarmbandet från ccoo.se som jag så hemskt gärna jag ville ha? Jag beställde det och shit vad nöjd jag är! Sen har jag beställt en sommarklänning och bikini från H&M, man måste vara ute i tid, nöjd även med de köpen.




Imorgon börjar jag kvart över åtta, så jag ska faktiskt ta och lägga mig i sängen med mina två vita små katter!

Puss & kram!






_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _