steeek

Hallå på er!
Hoppas allt är på topp? här det great iallafall. Har min lediga eftermiddag och har legat och stekt i solen enda sedan kl 13 idag!  Vi fick nya barn till lägret igår och det känns som det kommer bli en bra vecka.

Min helg har varit full med fest, midsommar = 50 årskalas och festade med trevlig släkt, midsommardagen = min vän Susanne och hennes kille bjöd hem ett gäng för att fira, vi hade 5 kamp och jag har nog aldrig haft så skoj på länge, ojojoj!
Man måste ju lixom passa på att festa när man kan, eller hur?!
Jag tänkte bjuda påblandade bilder ni kan kika på från helgen och så istället, varsågoda:














Don't stop read me!

Hallåå!
Nu är jag här igen, och har en ledig eftermiddag, jag hade fullt upp i helgen med att träffa vänner, ha tjejmiddag och festa så han aldrig skriva något. Ni får faktiskt ha överseende med att jag jobbar och bor på gården hela veckorna, men sluta inte läsa här.

PUSS!

Lite blandade bilder från lägren (mitt sommarjobb)








1 stycke ledig eftermiddag

Hej!
konstigt att se ett inlägg från mig? kan tänka mig det, eftersom jag talade om att det skulle vara rätt så tomt i bloggen. Men det är så att vi ledare får en eftermiddag i veckan ledigt, vi är alltså fria från gården från ca 12 på dagen till 8 morgonen efter. Gött!
Barnen anlände till gården igår, än sålänge har det gått bra. Visst finns det barn som vill visa sig tuffa, men som sagt, det är bra än...
Natalies student var jätte härlig, var underbart att se henne springa ut! mottagningen hemma hos henne var riktigt trevlig med god mat osv. Senare åkte Natalie på middag & studentutgång och jag hängde med hennes syster Emily och hennes vänner ut på stan, vi satte oss på en uteservering & tog något gott att dricka medans det ösregnade runt oss och studenter sprang omkring lyckliga och onyktra :P

bjuder på ett litet bild kollage från Natalies studentdag.


Några foton på mig innan vi åkte ^^



Nej nu ska jag njuta av dagen, ha det underbart!
Kyssssss <3



job is calling

NU är jag hemma från Linköping, packat om i väskan och ska precis åka igen. För nu börjar min första vecka på jobbet. Ni får ha överseende med att min blogg kommer vara tom under veckorna, så kommer jag hem och skvallrar på helgerna! Önska mig lycka till!



Brb - Linköping!

Hej hej hallå!
Jag kom precis hem från Ge-kås, jag och Susanne åkte dit lagom tills det öppnade imorse kl 8. Jag köpte bl.a regnkappa, stövlar, sommarklänning och massa annat små pryl ^^
Nu ska vi snart åka till Linköping. För imorgon tar min vän Natalite studenten <3



Student nostalgi! <3

Ett år sedan den där underbart lyckliga dagen, den hittils bästa dagen i mitt liv. Jag tog min väns hand och höll den hårt, vi sprang tillsammans ut. Det var inte förens jag kom ut i publiken och möttes utav min familj som jag kom till medvetande igen. Lyckorus till 100 % !






Ett gott skratt förlänger livet

Hur härligt är inte deta här?! Söta Nassim Al Fakir skrattar så han nästintill avlider, jag med!



Dagens <3




Foton

Lägger upp lite foton från fredagen med min syster i Göteborg;



Jag hade jobbat hela dagen. . .





Timo Räisänen <3




Beautiful girls all over the world... tralalala

Hej på er små söta!
Allt är bra med Er? Ja jag tänkte väl det. Sommar känslorna pirrar i kroppen, man är lycklig och går runt med ett stort leende för det mesta.

Jag har varit lite tråkig och inte uppdaterat Er om vad jag gör, men Ni förstår säkert att jag har njutit utav vädret?!

Såå fredag då;
Jag och syster åkte in till Göteborg vid lunch, gick och letade midsommarklänning till henne och sen gick vi och fikade en god islatte på Espresso house. Efter vi trampat runt i stan ett tag började klockan ticka på för BIO, vi bestämde oss för att gå och ta en kall öl på uteserveringen utanför BIO:n. Helt underbart var det, storstadsmiljö och där satt vi och bara njöt. Vi gick in och köpte lite gott till filmen och sen var det dags. Sex and the city 2. Filmen var bra, men inte JÄTTE bra. Jag gillade den iallafall. Efteråt gick vi och letade efter något bra ställe att käka på, men slutade på burger king på centralen trötta som vi var ;)

Lördagen tillbringades hemma i trädgården, min syster och hennes familj kom hem till oss. Vi solade hela dagen lång och åt god mat som vanligt. På kvällen åkte jag ner till byn och möttes upp utav Fredrik & Tom, blev lite öl hemma hos Fredrik. Rätt sent bestämde vi oss för att gå och kika om det var något drag på Stars (krog), det var pubkväll och blev bara ett par öl för oss. Annars hade vi tre jäkligt skoj!

Hela söndagen blev slapp och det blev mycket film tittande, men det är tillåtet ibland! ;D

Bloggen bråkar med mig och tar 100 år på sig att ladda upp bilder, lägger upp sen om det funkar då.

Puss,kram & nyp i stjärten!



jag <3 vädret

Hej alla fina!
Idag kan ju det inte vara annat än bra med er, jag menar VÄDRET det är ju SOMMAR nu!
Mitt humör är iallafall på topp. Vaknade imorse av att min syster ville ha lite hjälp när vi skulle beställa BIO biljetter till Sex and the city 2, ja den ska vi se på Fredag. Vi ska åka in till stan lite tidigare och bara ha en systerdag, ska även käka något gott efter BIO:n, riktigt skoj!
Efter det käkade jag frukost ute i solen, efteråt blev det massa press så jag blir brun till nästa vecka då jag ska på student. Åkte ner till skolan och hade betygsprat i Matte, såklart gick det bra =)
Mötte sedan upp min mor och vi åkte och köpte student present sen mötte vi min syster med barn och tog en liten eftermiddagsfika, sen skjutsade vi henne till lite butiker och sen hem ^^,
Vincent fick åka "rymdskepp" efter vi fikat.


Här har ni även dagens outfit och JA det ser ut som jag har världens största näsa!


Testade att sminka med eyeliner idag, har varit svindålig på det, men fick tips på Lindas blogg hur man gör det på ett bra sätt, här är mitt resultat, typ hehe



Nepp nepp nu ska jag njuta det allra sista i solen, för imorgon & på fredag ska jag jobba.
Kyss <3

En utav mina favorit låtar just nu!



Lady gaga <3




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _