wear it like me.

Buy a new shirt and add some accessories and you've got a great look for the day!



Ibland gör man rätt, ibland gör man fel...

...lev med det.

God kväll... eller ja, egentligen blir det väl god natt för min del. Ska krypa ned under täcket i hopp om att få en något så när sömnrik natt, jämfört med gårdagens då jag bara låg och vred mig och kollade på klockan.
Vad jag och min "mörbultade" kropp behöver är en skön massage och lite kittlande på ryggen tills man ljuvligt somnar in.. Haha, bara önsketänkande. Får försöka åstadkomma detta på egen hand med en borste eller något dylikt...

Well, duschade innan och fann nya märkliga blåmärken på min kropp. Det krävs EN enda utgång, onykter eller ej, för mig att skada min kropp. Är jag inte tuff så säg?

Pussilago på Er och sov sött, njut utav bilden och tyck synd om mig.




FUCK MY LIFE!




There's alot going on in my life right now. My head goes like an rollercoaster and I just want to get off but it's just going on and on and on.
When you think you have solved one problem - next comes up.

My body feels wierd and I cant relax. Alcohol want to help me, but I have to say no... for a while.

Fuck my life and fuck my feelings!



I'll leave before the dawn.

Ja, jo. Visst var detta ett tag sedan?
Ska erkänna att det känns lite ovant och rätt så ambitiöst att sitta och tvinga fram meningar till ett totalt meningslöst blogg inlägg. Tankarna finns där, det gör dem alltid. Men att få ner dem i text kan ibland inte vara det lättaste.
Det är lite sorgligt att jag tappat skrivar glädjen, faktiskt.

Det är en vilsen lite själ som smugit sig hit till bloggen igen. Har mycket på G och mycket i hjärnan och de arbetar inte så bra ihop alltid - handlingar och hjärnan alltså.
Jag har fått nytt jobb - kallskänka för Espresso House i Göteborg.
Jag ska inte längre tillbringa mina ensama nätter i min lilla lya i kommunen - jag tar mitt pick och pack och bosätter min rumpa i staden över sommaren. Parkhäng, vinkvällar och skärgårdsmys ser vi fram emot.

Efter sommaren blir det en oviss framtid. 

Har alltid haft inställningen att "Men are objects!" - vilket visserligen är sanning. Men 22 somrar som jag blir i år kanske man är misslyckad som inte har en partner, myskompis eller är gift, har barn och hus?
Jag vet vad JAG vill. Men vad vill omvärlden med mig? Uppenbarligen att jag ska vara singel, vilket jag inte heller har några problem med, sådeså. Man kan väl få vara lite fundersam ibland.

Ser iallafall fram emot lite semester på annan ort nästa helg, känns välbehövligt. Samla kraft hos gamla vänner och släkt.

This is what you get - care or FUCK OFF!




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _