Härlig fredag!

Hej där!
har ni en dra dag? det har jag. Jag har små städat och eldat i vår eldstad i vardagsrummet HELA förmiddagen, så nu är det varmt och gott här tills alla kommer hem. Lagade nyss en soppa på lök,potatis & lite färsk dill + kryddor, den blev jätte god! brukar faktiskt inte vara så haj på att laga soppor, men den här lyckades jag verkligen med. Hoppas någon vågar smaka sen :P
Ja, jag har som sagt inte gjort så mycket mer idag än att städat,dammsugit och kikat på TV. Rätt skönt om jag får säga det själv. Har ni några planer för kvällen? jag ska bara ta det lugnt med alla här hemma och äta gott.
Är riktigt nyfiken på sminkpartyt vi är bjudna på imorgon, man ska vara lätt sminkad pga att vi ska få testa sminkborttagning osv, kul!

Om ca två och en halv vecka får jag men efterlängtade lön (måste erkänna att det är lite knapert om pengar redan nu). Då ska jag mamma och ev. Jens åka till Ge-kås! Jag ska då försöka inhandla endel julklappar så man får det gjort. Haha, konstigt nog tycker jag alltid det är iprincip lika roligt att åka dit, jag menar, det finns ju så mycket olika människor att titta på! Jo, men det är iallafallnågot jag ser fram emot.

Ska ner och ta på mig lite vettigare kläder och antagligen sätta mig framför tv:n och zappa.
Ha en fortsatt bra dag! // Pauline<3



Jag är trött.

Hej!
Allt bra med Er? hoppas jag på iallafall. Själv är jag trött, inte bara sömnigt trött, utan trött på alla vis. Trött på min omgivning, människor,vädret, mig själv, min situation, ja, mycket iallafall! Jag kan hålla på och skriva en hel lista på saker jag är trött på, men så skoj ska vi inte ha.  Var iallafall hos läker igår på mitt privata lilla besök, och det gick helt okej bra, så nu kommer allt lösa sig så småning om, önska mig lycka hihi ^^,
Min vecka har i övrigt varit bra, jag har spenderat mycket tid hos min syster och barnen vilket är mycket skoj, älskar Vincent (fast han är i sitt busigaste esse just nu) och Vanessa som är den lugnaste bebis jag träffat på :) Vi har lekt, ätit mat, gått ut osv. Jens var till och med där med mig och passade Vincent häromdagen. Gick super bra, och Vincent har hittat sig en ny kompis tror jag!
Jens födelsedagspresent från mig

Imorgon kommer Josse & barnen hem hit för Mathias ska ha kompisar på besök. Vi ska ha det riktigt mysigt och laga Indisk mat! Och på Lördag är jag,mamma & Josse bjudna på sminkparty, ska bli riktigt intressant. Jag ska nog ta mig en rostad macka och Te nu, men ha en fortsatt bra kväll Ni så ska jag försöka uppdatera imorgon!
kram/Pauline




Jens 19 år! <3 ( osv...)

God kväll! ( snart iallafall )
Sitter här helt proppmätt och trött efter dopet! Jag har ju smällt i mig stora mängder smörgåstårta (klart man utnyttjar tillfället) och bulle + kaka & Kaffe på det. Kan det blir värre? Nej, så ni förstår nog min situation nu. Hi hi!
Ja dopet för Vanessa gick riktigt bra, hon är ju så lugn och säker lilla flickan. Fast, medans dopet gick bra sprang vincent omkrng i hela kyrkan som en vilde! Haha, han skulle upp och ner i alla trappor, till slut var han inne i prästens rum och skulle börja lyfta prästen väska, njae då fick det vara nog haha. Jag fick tagit många fina bilder, men inte med någon kamera som var min. Så de bilderna lägger min syster upp www.josefinz.blogg.se .
Vanessa fick många fina halsband, kläder och fotoalbum. Josefin & Mathias blev mycket glada iallafall :)

Vi får alla gratta min fina Jens som fyller 19 år idag! Har tyvärr inte träffat honom idag, men kanske åker en sväng till honom ikväll <3


Just det, tog lite outfit bilder igår men fick aldrig tid att lägga in ett inlägg, så här får ni dem idag istället:


Nu ska jag ner och prata med släktingarna, cya! <3



Jens + Pauline = 3 Månader <3

God kväll på Er!
Har precis smällt i mig två äggmackor och ett jätte gott vanilj te, mumsigt må ni tro! Idag har jag små städat och dammsugit här hemma, imorgon blir det till att städa rummet och övervåningen + lite förberedning inför dopet. Vi ska ju ha gäster här i helgen eftersom dopet äger rum :)
Runt lunch åkte jag ner till min syster och lagade lite mat, sen fick jag passa Vincent medan Josefin,Mathias och Vanessa skulle på återträff med föräldragruppen. Jag ringde mamma(mormor som vincent älskar och pratar om hela dagarna) och frågade om inte vi kunde få fälja med till affären, jo visst gick det bra. Så hon kom med sin blå brummande bil som vincent också älskar och han blev så lycklig så! Vincent blev lite vild i affären ett tag så han fick en banan, och efteråt blev han belönad med en glass från mormor, gott såklart ^^,


Som ni förstår från min rubrik så har jag och Jens alla redan varit ihop i 3 månader, inte så länge men för oss betyder det mycket. Tiden går så fort och man blir bara lyckligare och lyckligare! Ni som är kära och har en partner som ni älskar, ni vet precis hur det känns. Helt varmt och lyckligt, man vet EXAKT när man hittat rätt, eller hur?
Jag hoppas iallafall på en lång framtid för mig och Jens, mitt hjärta kommer alltid slå för honom <3


Nu får ni ha en fortsatt bra kväll kram från mig <3



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _