Down the line






New shoes and.... hell yeah i'm happy!

Hej folks!
Jag är jätte glad, för denna dagen har verkligen varit på min sida visade det sig. Och visst kan det få vara min tur någon gång?
Det började iallafall med jobb. Efteråt åkte jag och mumy och kikade efter skor, jag letade efter ett par höst kängor och jag ville inte köpa några förens jag var säker på att jag inte hittade bättre, hehe. Medan vi åkte runt i bilen fick jag ett samtal, då fick jag reda på att jag var erbjuden jobb i ett förskolekök som jag vikarierat i rätt så mycket (och dessutom strom trivts i). Det gällde då jobb 50 % och alltså vikariat en längre tid framöver. Jag blev jätte glad och börjar redan nästa Måndag. lyckligt va?

Här har ni mina två par nya skor.


Det fick bli nya uggs också ;)


Kyss på Er!



Lovely day <3

Kram!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen.
Det började med att Susanne hämtade upp mig tjugi i nio, då vi for gemensamt till en arbetsintervju som vi båda blivit kallade till. Kändes riktigt bra för min del, de ska nu överlägga och se om man får komma till en djupare intervju.
Efteråt åkte jag och mötte upp Johanna, vi åkte och käkade brunch och gjorde sedan lite ärenden, jag köpte även en ny mascara.       
- Max factor 2000 calorie
Vid kl 14 åkte vi och hämtade hennes son Emil på dagis, sen for vi för att hämta upp Annie för att sedan åka vidare mot Varberg. Som tur var fick vi ett underbart soligt väder idag, lycka!
Vi fikade på Espresso House och kikade i lite affärer, jag fick köpt ett par ljus beiga jeans leggins, hett nu i höst!
Tackar mina tjejer för en underbar dag <3

Nu, BILDBOMB!

Puss på er






När höstlöven faller.

Hoppas jag att det finns någon där, i mörkret.




Bus o_O

Nu har jag jobbat mig igenom ännu en vecka, och snart är det julafton.

Snart ska jag hoppa på bussen och bege mig mot nya äventyr, vem vet vad som kommer hända?
Idag skadade jag fingret och det blödde mycket.


Jag är bäst på att ta roliga kort.......



öööh?

Jag orkar helt enkelt inte idag, jag vet att det är 1000tals läsare där ute som blir så besvikna på mig utav att inte få ett riktigt inlägg, oj oj oj.





Kiss och bajs är också kul, hej då!




Jag har tagit mig en dusch.


Fy fan vilken intressant information, åh ni ville verkligen veta! haha.
Här bjuder jag dessutom på en oerhört vacker (not) bild på mig, men va fan, visst är den cool?! Tycker jag fick till det där, och min kamera is awesome.
Jag jobbar och traskar runt som en liten robot, låter mina sinnen flyga iväg till helgplaner ibland, men oj så farligt. Gäller att hålla sig till jobbet och bara sukta efter vad som helgen har att bjuda på!
Har ni några intressanta planer? BERÄTTA!





Attention whore!


Ibland går hon bara för långt, Alexandra "Kissie" Nilsson!



Watch.

Titta vilken fräck klocka min pappa köpte till mig förra veckan, lite retro sådär!



Tummen upp för Ben & Jerry´s!

Kunde bara inte motstå att smyga ner till frysen och ta upp lite att mumsa på, men ni håller tyst va?



Gris fest.

Här kommer foton från Levins gris fest i Lördags. Ja, de åt gris. Nej, jag åt inte gris, jag är vegetarian. Ja, det är grishuvudet som ni ser på en bild.


<---Jag träffade en tjej som har en blogg jag brukar läsa http://freedomwings.blogg.se/



schkål!





Novell

Hittade min novell jag skrev i kursen Svenska C i våras, tänkte lägga upp den här så ni får läsa. Bara som en kul grej.


Samvetet

 

Johnny satte sig i bilen. Han visste någonstans inom sig att det var fel. Alkoholen gjorde honom yr och snurrig. Men han kunde inte stanna kvar på festen, folket där äcklade honom. Präktiga människor som talade om karriär, pengar och familj, han passade inte in. Tanken av att stanna kvar fick honom att må illa.

Han satt på förarsätet med händerna på ratten och försökte samla tankarna och fokusera på klockan, han såg dubbelt, antog att klockan var något mellan tolv och ett på natten. Han la handen på nyckeln men just när han skulle vrida om och starta öppnade sig portdörren och någon kom ut. Han duckade fort och hörde skratt från en tjej och en kille, han kunde inte riktigt höra vad de sa, men killen nämnde Johnnys namn och då förstod han att det var hans vän Emil med någon ny brud som vanligt. Efter några minuter hörde han dem gå iväg. Han satte sig upp igen, hjärtat dunkade hårt, men nu var han fast bestämd att åka därifrån.

Johnny fipplade med radion och fick in P3, han höjde volymen, startade bilen och åkte iväg. Staden var full av människor, en lördag som denna var det inte ovanligt. Han iakttog alla som vimlade runt på gatorna, de var så många och allt började snurra i huvudet på honom och helt plötsligt fick han hastigt bromsa in för en bil framför honom som stannat för ett stoppljus. Johnny blev irriterad och tutade på bilen framför och körde snabbt om när det blev grönt, nu ville han snabbt hem. Han bestämde sig för att ta en mindre väg istället för motorvägen då han tänkte att det skulle gå snabbare.

Väl ute på den lilla landsvägen var han osäker på om det var rätt väg, hans tillstånd gjorde honom förvirrad. För att lugna nerverna letade han upp en cigarett i handsfacket som han tände, han brukade inte röka egentligen men på fest och speciella tillfällen tog han gärna ett bloss eller två. Den här gången njöt han, och han älskade hur röken fyllde hans lungor. Han körde fort, riktigt fort, men det märkte han inte själv. Telefonen ringde, Johnny sänkte volymen och tog upp telefonen ur byxfickan. Det var hans mamma, hon brukade alltid ringa och se hur han hade det när han var ute och fråga hur han skulle komma hem. Han bodde nämligen fortfarande hemma hos sina föräldrar, men han var trött på det och ville flytta in till stan. Han lät bli att svara och höjde volymen på radion igen.
Cigaretten fick plötsligt honom att bli yr och illamående så han bromsade in och öppnade dörren och hann inte mer än halvvägs ut ur bilen då han spydde. Han hatade smaken utav spya och började leta efter något att skölja ur munnen med, det enda han kunde hitta var påsen med de öl han hade kvar från festen. Det fick duga, han öppnade ölen och började dricka. Efter ett par klunkar stapplade han in i bilen igen, han fick sansa sig och hitta blicken på vägen innan han började köra.

På radion spelades en utav hans favorit låtar, han sjöng med och ökade ovetandes farten mer och mer, gruset sprätte runt bilen men Johnny märkte ingenting. Han tog några fler klunkar utav ölen, och diggade med till musiken. Han kände att det vibrerade i byxfickan igen och tänkte att det säkert var hans mamma. Han fick upp mobilen, det var ett sms från Emil som undrade var han tagit vägen. Johnny fick koncentrera sig på skärmen för att svara och glömde av att hålla blicken på vägen. Han kände att det började rycka i ratten och tittade upp på vägen och PANG!

Johnny satt förskräckt i bilen med en nu krossad vindruta, musiken från radion dånade i bilen och lamporna lyste upp något som låg på vägen framför honom. Det kändes som att hans hjärta skulle sprängas när han försiktigt öppnade dörren och klev ur. Väl ute ur bilen ser han, där på vägen ligger en person och några meter ifrån ligger en cykel. Vad har han gjort? Han får panik och tårarna börjar rinna, han springer fram till kroppen och ser att det är en tjej. Det är inte vilken tjej som helst. Det är en tjej som Johnny kände på högstadiet. Han minns att hans kompisar alltid retade henne för att hon skrivit kärlekslappar om Johnny, som hon hade gömt i sitt skåp, och en gång råkade alla ramla ut och de spreds på hela skolan. Det var början till deras hemliga vänskap under alla år på högstadiet men de gled isär när de började på olika skolor i gymnasiet.

Paniken tar över hans sinne, tårarna rinner och han vill bara skrika rakt ut. Han böjer sig försiktigt ner, det slår honom hur söt hon blivit och han får en klump i magen, hon andas inte. Han springer tillbaka till bilen, hämtar mobilen och slår in 112. Men han ringer aldrig.
Johnny lyfter upp henne, lägger henne sedan i diket hämtar cykeln och lägger den bredvid. Han står där mitt på vägen, i säkert flera minuter, huvudet nästan exploderar av alla tankar. Han sätter sig sedan i bilen, tar upp telefonen och ringer sin mamma och säger ”Jag är på väg hem nu”, och kör iväg.



Älskade underbara barn <3

Har de här två finaste på besök, de ska sova över och vi har det jätte mysigt!



Jag behöver dig.

Du är mitt gift, mitt knark min drog och mitt beroende <3
Äkta vänskap spricker aldrig.










Lilla baby jag stannar inte kvar, jag fuckar upp ditt organiserade liv.




Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel passionerat
men okontrollerat ha idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent
Våra stunder vi hade tankar ider
din lukt i din nacke pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7.. Baby —– som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och hon har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!


För hon var bäst försök & överträffa det Ja
För hon var bäst försök & överträffa det Ja
För hon var bäst men kommer aldrig mer tillbaks
För hon flyger iväg som ett pappersflygplan!

Frej Larsson;

Lilla baby jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv

Jag har rappat in en massa pengar
allt du vill kan du få men ingen trygg framtid
Jag har packat mina saker
på väg ut från vår lägenhet nu snart är den din
Skulle bara vilja krypa ner i sängen och säga förlåt för de blev som det blir
För jag kommer som ett yr
Och vinner ditt hjärta men flyr iväg till nästa så fort anar något ansvar!
För jag fattar mycket väl att det är i mina det såkallade blodet i mina ådror
kommer från min pappa men tänker starta min familj så fort det går dåligt
Det sociala arvet får rätt igen
och det går utöver min bästa vän
Jag älskar dig så vi kanske kanske kanske syns igen!

så vacker



Café is the shit

Idag har jag fikat med Johanna, sedan gjorde vi små ärenden och jag fick bland annat förtidsröstat till valet.





Kissie är ful.

Haha denna låten är så jävla dålig så den blir bra, dessutom är kissie och de andra tjejerna så jävla fula i denna videon. Jag hade ALDRIG ställt upp på detta. Men, vissa gör allt för att bara synas lite.



Just keep dancing on my own.

Lekte lite med kameran i duschen.



vad gör vi? nu kör vi!

PpPpPparty igen!




Marknad - jag på helium.




hell yeah it's holiday!







Jag är snygg - jag bjuder på den!




Love got more hooks than a fish line, belive it hurts.

Idag efter jobbet kom en underbar Susanne och drack latte med mig, efter mycket mysigt prat så åkte vi iväg. Susanne skulle handla och sånt. In i bilen och på med musik sen var vi iväg, det blev mycket flum i affären och folk trodde nog INTE vi var så gamla som vi är, haha fast man måste ju få leva ut lite!
Efter ytterligare lite roadtrip genom orterna bestämde vi oss för att åka till en mycket fin badplats och rasta hundarna.

Vad hände?











what a nice shower!

Äntligen har jag tagit första duschen på år och dar (känns det som), så jävla gött (Y)



Fy fan!

För tjockisar på mopeder, såg en idag när bussen stod och väntade på stationen.  Jag vände lixom huvudet lite åt vänster för att kika i rutan om jag var snygg, istället möts jag av en tjockis på en liten EU moped. Är det tillåtet? tål mopeder en sådan vikt?!



Våga vara du.




This party was awsome!


Gott folk, bra musik, gott dricka, galna händelser + en sjuk bakfylla = bästa festen på länge!




R@nd0m

Hallå!
Nu är det äntligen helg och det uppskattas mycket ska ni veta. 
Efter jobbet igår så åkte jag och myste med Annie, vi kikade på gamla bilder och skrattade mycket. <3



Idag har jag & mamma även fikat med min syster och hennes barn, vi gick runt på byn och in i lite butiker.
Jag älskar verkligen mina härliga systerbarn <3




Bubblicious

Nostalgi, hittade jenka tuggummi i kiosken häromdagen. Lycka!




Makeup

Hade lite tråkigt och bestämde mig för att göra en fest makeup, här är resultatet!




Pauline tipsar

BIO aktuella filmen "Vampires suck" rent ut sagt sög, enligt mig. Inget att ha!



"Last chance for one last dance"


This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait.


Jag längtar efter helgen.
Idag har jag jobbat. När jag gick hem från bussen kom det en taxi jävel som självklart gav mig en fet dusch. Tack, nu slipper jag duscha idag!
Det känns verkligen som att allt är på min sida.
När jag kom hem så slängde jag på mig myskläder och tände ljus på hela nedervåningen, mysfaktor CHECK! ser det inte ljuvligt ut på bilden?
Vad gör man inte när man inte har någon partner att kramas med?

Jag har förövrigt kommit fram till vilket parti jag ska rösta på till valet.

Puss på dig, puss på mig!



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _