Fanney 20 år!

Idag fyller min söta babe Fanney 20 år, önskar henne en underbar dag med massa skoj <3




Hjälp!

USCH! det här var riktigt dåligt utav mig, inte blogga på över två veckor. Kanske inte ens är någon idé att börja igen?
Nej men helt ärligt så har det snurrat till i mitt liv och jag tappade blogg lusten rejält! Tappade lusten till mycket, ingen rolig tid. Men nu mår jag mycket bättre igen, och ska försöka få tillbaka några läsare.
Istället för att skriva om massor som har hänt gör jag en ny start och börjar skriva från idag, okej?
Så, idag var första dagen på min nya diet som jag ska testa i två hela veckor, så det kommer bli hårt! det är en hård start så man blir av med de först kilona, sedan följer en GI metod. Men iallafall, dieten jag går på nu går till så att man äter vitkålssoppa frukost-lunch-middag, utöver det massor med frukt, bra sådan såklart! (banan innehåller mycket socker, så nej!). Man måste ju röra på fläsket också, såklart. Jag börjar med raska promenader i skogen där det är en kämpig terräng, så önska mig lycka till med detta!

Måste bara tala om att jag och mamma var i Linköping i helgen och besökte mammas väninna, för att slappna av och shoppa. Och det ska jag tala om att shopping blev det! Jag har köpt nya toppar, leggings, smycken, skor... ja det mesta du kan tänka dig. Ont för ekonomin men ack så nöjd jag är! (BIKBOK har grymt snygga kläder nu, gå dit!)

Annars har jag inga större planer, inget jobb än (jag är för lat hösten 2009 helt enkelt). jo, på Lördag kommer kära Annie hit och umgås, hon ska få allt hon vill från min garderob för där behövs det rensas!

Hoppas ni tyckte det var lite kul att jag bloggar igen?

Kram på Er <3



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _