Up next - STHLM.

Kvällens snyggisar!
Sitter färdigpackad(inte onykter...) och nyduschad och surfar runt lite. Har beställt söta grejer till mitt kommande badrum, på H&Ms hemsida, as sött kommer det bli. Gjorde också ett impulsköp, bruna linser, får se om det passar....

Ja visst ja, kanske ska förklarar vad jag ska göra. Jag och mamma ska till stockholm imorgon och lyxa på hotell & shoppa. På fredag åker vi till nyköping, till släktingar och kalasar i helgen. Awesome!

Kyss.




It's like butterflies in my ears.







Renoverings projekt - Be kind rewind.

God kväll vänner.
Här sitter jag med vit målarfärg på fingrarna och lyssnar på lite kapten röd.
Jag har börjat måla min mormors gamla sängstomme vit, tänkte göra den lite shabby chic. Ska ha den i mina nya lägenhet. Eftersom det är en etta vill jag ha den så ljus som möjligt (var och valde en vit fin tapet idag) med svarta & färgglada detaljer.
Jag gillar att man tar gamla saker och förnyar dem och att det är min mormors är fint, hon dog nämligen när jag var nyfödd.




No regret.




Summer jam.


Hej hopp i sommarvärmen!

Hur har ni det? har ni börjat jobba? eller har ni kanske fortfarande lov och ska börja skolan i nästa vecka någon gång...
Själv så har jag jobbat mest hela sommaren, fast med två veckors uppehåll som jag tillbringade låååångt ifrån hemkommunen.
Förutom att jobba så försöker jag jobba på solbrännan så mycket jag kan innan hösten helt plötsligt är här, njuta av varje sommardag vi kan få och tillbringa mycket tid åt mina kära vänner.

Jag har fått lägenhet och flyttar dit i oktober. Hoppas på en förändring i livet då.

Äsch, tråkig uppdatering från mig såhär på kvällen.

Vi skrivs



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _