Sjuk -_-

Hej kära läsare :P
Jag har varit sjuk i några dagar och är på bättrings vägen, men orkar inte skriva blogg :(
Det har hänt en massa och när jag känner mig bättre ska jag berätta allt skvaller!

Kraaam <3





Onsdag

Mums, har precis ätit frukost, jag vet att det är lite sent men var tvungen att åka till skolan vid åtta och ha en lektion. Jag åt iallafall fil med müsli och skivad färsk ananas, två grova mackor med keso och avocado och det var verkligen jätte gott! (jag rekomenderar starkt keso och avocado på sesam knäckebröd)
Känner mig pigg och mätt, kanske blir en sväng ut i solen sen eller jo det blir det. Ska tyvärr tillbaka till skolan vid två igen och ha lektion, Rättskunskap, medans andra i klassen är lediga hela dagen. Ibland förstår jag mig inte på våra lärare...

På bussen hem förut lyssnade jag på hallå P3 med Navid Modiri min loverboy ;) idag pratade han om engagemang, vad som engagerar oss. Det var faktiskt väldigt intressant och passande eftersom jag nästa vecka har Nationellt prov i Svenska som har temat Engagemang och Påverkan. Blev sugen på att ringa in men hejdade mig och vågade inte tillslut. Man borde lyssna mer på radio, så tummen upp för P3 gott folk!

Nu blir det lite zappa på TV:n och förbereda inför Nationella.

Kram <3



Is it spring now?

Ja då sitter jag här igen, har för en stund sedan kollat på två avsnitt utav mitt favorit program "Two and a half men" och det är ju så skoj ibland så man nästan dör!
Idag har jag åter igen varit i skolan men idag var det riktigt uppiggande för det var så enormt härligt väder ute, jag blev riktigt varm i magen då jag såg solen bakom gardinerna imorse. Och jag ska säga att vädret har gjort så jag varit glad hela dagen och jag och mina vänner har skrattat som aldrig förr! Nu kan det väl ändå fortsätta såhär?
Efter skolan tog jag en tur till min syster och lekte med Vincent. Vi var ute i det härliga vädret nästan en timme skulle jag tro, vi gick till lekplatsen där Vincent utforskade det ena och det andra och sedan påväg hem fick han springa av sig lite, och det behövs nu i dessa tider då han är så sprallig min lilla kille <3

Det känns som att det är många som dör nu? Jag vet inte, men imorse då jag tittade på nyheterna var det en 16 årig flicka som hittats död i ett källarutrymme och en gammal man som legat död i ca fem dygn då hemtjänsten inte varit hemma hos mannen. Jag blir upprörd och ledsen av att höra så "många" dödsfall på en och samma dag, man undrar ju vart sammhällets omtänksamhet börjar ta vägen? eller börjar vi helt enkelt bli ett nytt USA?

Ta hand om Er och ge din vän en kram <3




Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det.

Oj oj oj vad dålig jag varit på att uppdatera nu, men det är faktiskt så att jag inte haft något speciellt att skriva om och hela förra veckan var jag JÄTTE trött, jag vet inte vad det är som flugit i mig. Dessvärre tror jag nämligen att det är skolan som ligger bakom allt, det är Nationella prov i Svenska som ska göras, vår Teater måste bli perfekt allt snurrar i huvudet,balklänningen måste hittat och samtidigt som allt detta måste jag hitta ett JOBB! :S jag vet helt enkelt inte vart jag ska ta vägen och vad jag ska göra så det inte blir fel. . .

Lite positivt nu då:
I fredags frågade min kära vän Annie & Gerra om jag ville följa med hem till Annie och ha lite Fredags skoj, såklart jag ville det! Då jag aldrig varit hemma hos Annie förut och vi har inprincip varit "vänner" i ett år snart.
När vi kom åt vi mackor med keso och avocado och drack ett glas fräsch apelsin juice efter det blev vi fast framför TV:n medans Annie och Putte försökte fixa lite gott att dricka till kvällen. Annie och Gerra tog moppen in till Horred för att fixa diverse saker medans jag fortfarande var fast vid TV:n (MTV, gud vad mycket skvaller och tjafs det går där).
När flickorna kom hem igen hyrde vi "Linas kvällsbok", gud vilken pinsam film men det var ändå helt okej då vi var tre tjejer som skulle titta på den :) Rätt sent kom drickat och vi satt och lyssnade på musik, pratade i mängder, diskuterade hit och dit och lite dans blev det också. Vi höll på långt in på natten tills vi somnade! underbar kväll och den måste göras om <3

Resten utav helgen blev slapp och igår eftermiddag/kväll var jag och mamma ute och pillade i trädgården, det var så härligt med kvälls sol och fåglarna kvittrade. Jag plockade massa grenar och vi fick igång en stor brasa i trädgården, så mysigt. Sen när det började bli mörkt gick vi in och drack te, en perfekt söndag!

Nu sitter jag i skolan och ska luncha med Isabelle:)

Sköt om Er <3



Ledig dag

Ja, idag har jag varit ledig från skolan eller haft studiedag som de så fint kallar det. Jag har inte gjort något vettigt alls, förutom att ta en riktigt lång dusch och rakade mina ben som jag inte gjort på evigheter :S. Hyrde dessutom en film som jag var nyfiken på, men nej det skulle jag aldrig gjort för det var nog den sämsta film jag någonsin sett! Hata Göteborg hette den för de som vill veta så ni INTE hyr eller köper filmen. Den hade ur usla skådespelare, ingen direkt handling och man bara skämdes hela tiden, stackars producenter säger jag bara.

Jag är på sånt där shopping humör igen, fast jag alldeles nyligen köpt kläder. Jag är dessutom sååå sugen på att gå ut, men icke sa nicke då ekonomin inte håller. Jag vill ha ett par nya fest skor och ett par krit vita converse så snyggt till ett par stuprörs jeans eller chinos! En ny festklänning hade ju inte suttit fel och nu när jag tänker på det ska jag nog ta och kika in på bubbleroom.se och se om de har någon fin tubklänning till min student :)
Jag och mamma satt och planerade inför student buffén igår och det kommer bli så smaskigt, kräft snittar, laxpaj, pizzabullar och mycket mycket mer.

Nej nu får jag ta och gå ned och se om det finns någon kvällsmat jag kan tillaga, så sugen på pasta sallad med räkor och ägg ( eller vad säger du Annie ;) ) 

Saknar min systerson Vincent jätte mycket idag så lägger upp en urgullig bild på honom <3

Kram till er alla!




Update

Så var det Söndag igen, alltid dessa tråkiga söndagar där man blir soffliggande framför TV:n och tittandes på reklamer och äter upp fredagens godis. Det är ju rätt skönt också ändå, ladda upp för en ny skolvecka.

Fredagen var skoj, då jag åkte in till Göteborg och firade Lindas 19 års dag. Det var jag och några utav hennes tjejkompisar från Göteborg,sammanlagt blev vi 7 pers. Vi blev bjudna på tacos, vin & cider och pratada och skrattade i mängder! Runt halv elva tog vi alla spårvagnen in till stan för att sedan dra oss till en passande krog. Vi hamnade på Keybar där vi var uppskrivna på gästlistan, det var ett litet men soft place där det blev en massa dans och trevligt umgänge! Senare ville folket dra vidare, vi tog och lämnade Keybar och gick upp åt Vasa där vi skulle hitta en annan krog att gå in på. Då vi inte hittade någon bar dit alla ville gå slutade det med att vi åkte hem till Linda igen och väl där var alla så trötta så det blev sängen med en gång. Mycket härlig kväll må jag säga iallafall!
(Jag måste tilläga att under kvällen råkade det bli ett litet missförstånd kanske man kan säga, så min mobil blev tappad och någon stal den antagligen, så nu har jag ingen mobil och ingen kan kontakta mig. Så det är rätt så surt :( )

Lördag blev en fika hemma hos Josse & Mathias och en massa lek med Vincent den lilla busungen <3
Senare på kvällen gjorde mamma en jätte god laxpaj som vi smaskade på medans melodifestivalen var igång på Tv, måste säga att jag blev lite förvånad när Caroline af Ugglas gick vidare till final trodde verkligen inte vi Svenskar hade sådan musik smak, men det var kul för henne iallafall!

Jag har latat mig i soffan heeela dagen tills nu då jag drog mig upp hit för att skriva ett litet inlägg. Jag och mamma ska sätta oss ned och skriva lite vad vi har för idéer inför min student buffé snart, jag vet iallafall att jag ska ha skaljdjurs/lax m.m tema. Det ska bli så kul och jag längtar jätte mycket! Snart får jag nog ta och ta tag i det här med student skjuts till själva student dagen, det är mycket att få gjort.

Ikväll blir det som vanligt ett till avsnitt av mitt favorit program just nu Mia & Klara kl 20:00 på ettan. Ni måste bara titta!

Ta hand om Er!
Kram från mig

Jag & Amanda på Keybar


Malin & Linda på Keybar



Studenten är nära!

Åh, idag har det varit en bra dag!
Det har varit härligt vår väder med solglimtar lite då och då och bäst var att vi fick våra student mössor, jag blev så lycklig och hela magen pirrade. 10/6 blir det av, ajöss med skolan! Det ska bli så enormt skönt att bara känna sig fri, vilken härlig dag det kommer bli. Lyckliga mig ^^, (Måste tillägga att jag fick VG(-) på en uppsats jag skrev i Svenskan för två veckor sen,om romantiken och realismen, det gjorde mig också väldigt glad, det är sånt som gör att man blir pepp på skolan)

Förövrigt har jag använt mina nya jeans och min nya aprikosa jacka i två dagar nu, det känns perfekt och det blir så härligt vårig klädsel. Var även iväg igår och bytte batteri i min OXXO klocka som jag inte använt på länge nu för jag varit så slapp och inte orkat ta mig till någon urmakare för att byta ut det, men nu är det gjort och den sitter nu och gnistrar på min lilla arm. Påtal om klockor så har jag funderat på vad jag ska önska mig för klocka till studenten, funderar starkt på att önska mig en Dolce&Gabbana men det finns ju så många vackra jag vill ha, helt sjukt svårt kommer det bli...

På fredag har jag blivit bjuden till min söta vän Linda som fyller 19 och ska ha kalas, det blir superkul tror jag! Har inte träffat henne på länge nu, som vanligt, det brukar ta ett långt tag tills vi ses igen. Vi får bättra på det där tycker jag verkligen!

Gick med i en bloggtävling om en jätte läcker Friis&Company väska, så hoppas jag vinner den :)

Puss och kram <3

(Lägger upp en "jätte fin" bild på mig när jag testar student mössan idag)

                                                            




Helgens bravader

Då var jag tillbaka igen efter en helg med massor av skojiga aktiviteter!

Lördagen började med att jag och mamma tog bussen in till Göteborg väl framme blev det direkt in till Gina tricot i femman, jag som var så mån om att hitta något. Jag började direkt kika efter de Jeans jag hittat på hemsidan, blev så besviken då jag inte hittade dem i butken och såg att en utav butiks säljarna hade på sig ett par, såklart att de har första tjing. Men inga sura miner för mig, jag fortsatte kolla på Jeans och fick med mig säkert fem par in i provhytten (ska det vara något så ska det vara bra), hittade ett par som blev perfekt och jag slår vad om att de kommer bli mina nya favorit Jeans!
Det var såklart inte bara Jeans jag var ute efter, som i mitt tidigare inlägg köpte jag den riktigt härliga mintgröna tunikan som blir perfekt till de nya Jeansen, en härlig vårdag eller en slapp sommardag på stranden. Jag hittade också en supersöt kort liten tygjacka i en ljus aprikos färg, något jag bara var tvungen att ha! Tillsist blev det en ny vår kappa, svart med ett släp som går ned lite längre där bak (låter lite underligt jag vet, men det är superläckert, ska ladda upp bilder så snart som möjligt!)
Efter shopping på Gina tricot, bar det av för små shopping på H&M,Åhlens m.m. Sedan mötte vi upp min syster & hennes son Vincent så gick vi och lunchade på Åhlens restaurang. Efter det rann bara tiden iväg, vi hann inte titta på balklänning och min lilla mamma fick inte köpt ett enda plagg!

Runt fyra tog vi en buss hem, jag hoppade av tidigare och gick till min systers lägenhet då jag senare skulle möta upp min vän Isabelle för en kväll på krogen. Det var riktigt skönt att ha en hel lägenhet för sig själv, duscha, klä på sig ny köpta kläder, sminka sig, ta sig en cider ( jag måste verkligen skaffa jobb så jag har råd att ha det sådär härlig hela tiden! ). Vid halv elva mötte jag upp Isabelle vid bussen och vi åkte in till Kinna, efter att ha träffat många vänner & bekanta alla redan innan krogen bestämde vi oss tillslut för att gå till Stars (vår lilla stamkrog) där även artister skulle spela.
Det slutade med att jag for på efterfest med artisterna (som förövrigt var riktiga B-kändisar), festade till klockan åtta då jag & någon tjej från festen gick sällskap mot skene. . .
Men kvällen var jätte rolig och det kändes verkligen som om jag hövde det!

Det blev ett långt inlägg idag, kändes som att det behövdes, nu ska jag minsann hålla reda på att uppdatera mig oftare så jag gör mina (få) läsare nöjda också ;)

Sköt om Er! <3




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _