Shteeeek!

Jaaa, jag vet att jag varit grymt dålig på att uppdatera och jag ber om ursäkt för det. Jag har haft besök sedan i Söndags och har inte velat vara osocial och sätta mig och skriva blogg, så det är anledningen till att jag inte skrivit.
I Söndags kom iallafall Josse,Mathias & Vincent hit och vi grillade och åt gott, riktigt bra avslut på midsommar helgen!
Måndag och Tisdag har varit rätt lika, glassa i solen, softa, kolla någon film osv. Igår var dock jag & Jens nere i Skene och åt  på Napoli, jag tog en Grekisk sallad och de är f*n dem som har godaste Grekiska salladen kan jag lova, MUMS!

Måste tipsa om en riktigt bra film om Ni inte redan sett den, Tenacious D, det är en komedi och den handlar iprincip om två killar som ger sig f*n på att bli världens bästa rockband och sen blir det en riktigt rolig resa utav det hela. Mycket bra rock musik genom hela filmen. hyr den idag!

Imorgon blir en riktigt stekar dag! Jag,Josefin & lilla Vincent åker in till Varberg för att sola, bada & shoppa lite. Tror jag behöver komma iväg från mitt lilla hål till rum, haha!

Måste bara säga grattis till Johanna som fått en liten son! <3

Ha det gött allihopa!
Pussar & Kramar// Pauline <3

Lite bilder från utgång i Borås kan jag allt bjuda på!








Midsommarens bravader!

Nu sitter jag här igen, bakfull och jävlig, dock ingen radio på idag. Tror jag och mitt huvud är för seg för det...
Igår var det iallafall midsommar och det firades hos mammas kusin Mia och hennes familj i Kinna, där var också andra släktingar och vänner samlade. Efter en iskall och god välkomst drink satte vi oss ned för att äta sill,potatis och massa annat gott. Alla var glada och det sjöngs snapsvisor för fulla muggar! (jag kan erkänna att jag blev lite rund om fötterna)
Efter maten for vi alla upp till parken där det spelades midsommar musik och barnen dansade runt stången och köpte massor med lotter, jag har inte tur så jag struntade i att köpa x) Men som vi trott så började det regna och alla fick gå hem igen. Väl hemma blev det mer dricka och det spelades musik från spotify hela kvällen, kvällens låtar blev Always med Aysel & Arash + Fairytale med snyggingen Alexander som vann hela eurovision! efter lite dans och lekar blev det grillmat, och gud vad smarrigt. Själv åt jag grillad lax och det gillade mina smaklökar starkt! Mer dans och mer dricka, efter god citrus paj och kaffe for vi hemåt.
Faaast. . . påvägen hem hoppade jag av hemma hos Timmy  med cider & öl kom jag och våldgästade honom. Han hade suttit själv hela dagen så jag ville vara trevlig och umgås. Vi kopplade i högtalare i datorn och sen dansade vi heeeeela natten,det enda som behövs för att få en lyckad midsommar, älskar dig! <3

Det var alltså min midsommar, hoppas ni hade en härlig midsommar ni också, nu är jag sugen på chips så jag tror jag går och letar upp en film och gosar ned mig i soffan med chips påsen i knät!

Kyss & kram // Pauline <3

Bjuder på en väldigt vacker bild på mig och Timmy från igår!



All i need is you. . .

sitter här vid datorn, solen värmer i ryggen och sjunger återigen med till musiken på Bandit rock, denna gång var det losing you med Dead by April, sjukt skön låt!
Idag gick jag upp halv sju för att åka till jobbet som började kl sju, riktigt trött var jag och ville bara ligga kvar och gosa in mig i kudden och dra täcket över huvudet. Men icke, jag fick så fint gå upp och åka iväg. Väl framme möter jag Lena som går igenom köket med mig och vilka rutiner som ska göras under dagen, sedan börjar jag göra frukost,diska och det flyter la på så. . . men sen börjar det vanliga när man jobbar i förskolekök. Pedagogerna, de jävla pedagogerna som inte har någon jävla respekt för att man bara är vikarie! "ska det inte finnas mer mjölk?" "Vart är laktos alternativet?" "finns det inte mer mat?" jag vill bara spy på dem och dessuom stod de och glodde i hela FEM minuter när jag hällde upp maten, för att jag var lite försenad. tack, men nej tack jag kommer aldrig fortsätta jobba med sådan skit mer än de veckorna som är planerade i sommar! Ni får ursäkta, men det var jäkligt skönt att få klaga lite för en gångs skull ^^,

Nåja, efter jobbet åkte jag och mamma och handlade lite extra inför midsommar helgen sedan for vi hemåt och det var så skönt för solen hade spruckit upp :) Väl hemma snackade jag lite med bästa Timmy på fejjan som nyss är hemkommen från Lund, vi bestämde oss för att ta en mysig promenix ned till sjön. Jätte härligt med mycket skratt och många minnen, älskar dig vännen!
Snart kommer iallafall Natalies mamma Bibbi hit, hon ska fira midsommar med oss, trevligt trevligt!

tackar för mig och bjuder på en bitch bild (till dagis pedagogerna på jobbet), kyss!! 




I'm falling in love with your favourite song...

... I'm gonna sing it all night long, I'm gonna dance with somebody, dance with somebody, DANCE DANCE DANCE!
Sitter här och sjunger med för fulla muggar till favorit låten som ALLTID funkar vid vilket tillfälle eller humör som helst nämligen Dance with somebody med Mando Diao, dessutom är de ett par riktiga hetingar må jag säga! Jag och min kära vän Fanney hade tänkt att åka till Liseberg och kika på schnyggingarna men då ekonomin då för tillfället inte räckte till blev det aldrig av. Hoppas på att komma iväg på någon utav deras konserter då det ryktas om att de ska splittras :O




åter till dagens händelser, eller händelser, det har helt ärligt inte hänt så mycket idag. Det har iallafall varit riktigt härligt sommarväder och jag har bara haft det mysigt och umgåts med mitt lilla besök som dök upp här igår, gulligt! Får ångest då jag inte tvingade ut mig i solen för att få färg, usch och fy det får jag ta igen, måste ju använda mina härliga bikinis jag har i år, en leopard (såklart!) och en burberry som jag så snällt fick utav Issa då hon inte passade i den, tack tack!

Fick idag reda på att jag ska hoppa in som vikarie i ett förskolekök åt min mammas kollega då hon inte fick tag på någon annan som kunde jobba. Jag tackade självklart ja, jag har ju inte så mycket annat för mig som jag berättade igår ;)

Nu är jag trött för jag fick inte så mycket sömn inatt då vi hade fönstret öppet och det blev minusgrader och jag frös som ett as och orkade inte gå upp och stänga, lat som jag är! Så nu blir det en kopp frukt Te med olika torkade frukter i, helt rött blir det och smakar sommar! Går att köpas på ICA i lösvikt.

Puss & kram, sov gott! // Pauline <3




Sommar, sommar och sol?

Ja vart är solen? här är det bara moln och lite sol. Inget väder för att ligga ute och steka i iallafall!
Jag tog mig äran att sova länge idag och äta en riktigt sen frukost vilket blev yoghurt, müsli, banan och en grov fralla med ost,gurka och avocado,MUMS!
Jag sitter även och lyssnar på bandit rock 104.8 (som förövrigt är en mycket bra radiokanal) och funderar på vad dagen har att bjuda på? det blir antagligen slappt. Städa lite så mamma blir glad, kika på internet efter jobb, baka kanske? Haha är det såhär mitt liv ska se ut nu? Vad tragiskt! snälla kom och hjälp mig...

Fanney den lilla svikaren tog sitt pick och pack igår och drog till luleå, bara sådär. För hon har ju fått jobb då, som vissa andra inte har. Vi skulle egentligen gått på Bio idag, den där BAKSMÄLLAN som verkar vara en riktigt skojig film! Nej men visst är jag glad för hennes skull, tyckte bara det var onödigt att åka ändå till Luleå för ett jobb :P
Påtal om igår så fick även min katt fyra små söta kattungar, så himla gulligt och man vill bara gosa ihjäl sig med dem! fast de blir ju mycket sötare lite längre fram med öppna ögon osv ^^,

Sååå, på fredag är det midsommar också. Det ska bli intressant, se om vädret håller eller inte. . . Min midsommar firas antagligen med familj, lite släktingar m.f som vanligt :) Brukar bli lite midsommar buffé precis när vi kommer, sedan går alla upp till en park där det dansas runt stången och spelas somrig musik och alla barn springer och köper lotter, senare går vi hem igen och grillar och partyt drar igång och ser vad kvällen bjuder på!

Nej nu får det bli bra för stunden, kanske blir en liten update senare idag. Annars får ni ha en super bra dag!
Kraaaam // Pauline <3

Bjuder på en bild på mig i mitt älskade leopard linne <3




Nu är allt över. . .

. . . Och jag har äntligen tid och lust att börja blogga igen. Och ja, jag vet att det var lamt av mig att bara lägga ned sådär och låta er tro att jag dött i någon slags sjukdom eftersom mitt sista inlägg var när jag var sjuk. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det!

Det har iallafall hänt mycket! Det har blivit sommar, jag har gått på bal, tagit studenten och blivit arbetslös. Riktigt kul får jag säga. Nej men skämt och sido, balen och studenten var de bästa dagarna i mitt liv. Jag kommer aldrig någonsin glömma det, hela jag var lycklig och exalterad när jag sprang ut och mötte min familj och mina släktingar. Jag kommer verkligen sakna dessa skol år med alla underbara människor och vänner jag fått på vägen!
Som jag skrev här uppe är jag alltså arbteslös, blev tyvärr av med TVÅ sommarjobb, ett pågrund av lågkonjukturen och det andra pågrund av för lite barn anmälda till lägret. Men vad ska man göra? Det finns säkert andra arbeten som letar just efter mig! (Lite självkänsla får man ju ha)

För att helt byta ämne så var jag och shoppade i fredags för mina skattepengar som ramlat in på mitt konto :) det blev en tripp till Göteborg med mor & syster. riktigt bra shoppinghumör var jag på men dock förstörde regnet en massa. När jag väl satt på bussen hem hade jag fått ihop:
1 par sandaler med nitar på från H&M
1 par ljusbruna shorts från Gina tricot
1 basic vit top från Gina tricot
1 oversized T-shirt med tryck från Gina tricot
1 leopard linne från H&M <3
 Jag vet typ as dålig cam bild, sorry!

Jag var också och köpte ett skrik rosa nagellack idag som är mycket passande till ränderna på min T-shirt här ovan, skit snyggt när man blir läckert brun!

Nej nu får jag sluta här för idag avslutar med bilder från balen och studenten + en bild på min fina examens present DOLCE & GABBANA klocka, tacka mor & far!

Puss & kram på er and i will be update sooon!

      
 



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _