en liten tanke


lär dig livets stora gåta: älska, glömma och förlåta!



Äsch!

Träningen sket sig, känns som hela dagen har skitit sig, helt enkelt inte min dag!
Nu drar jag till Susanne och sover där och glömmer att det finns en morgondag....




Two days left

sen drar jag till min morfar över påsk! Ska bli riktigt skönt att komma iväg lite, efter allt som hänt. Och Västervik är ju en riktigt fin stad.

Jag sitter i skolan, som vanligt, kan aldrig bli speciellt "roliga" inlägg då ;) Skriver ett arbete om Industriella revolutionen, låter skoj va? det är det och matten jag ska ägna tid åt på lovet...
Vincent sov som en stock inatt, så vi gick upp imorse och käkade lite gröt sen körde pappa ner mig till skolan och Vincent hem till Josse & Vanessa.

Längtar till ikväll då det blir afrodans igen, pepp!

Nu ska jag fortsätta har tråkigt, kramen <3



:)

Så har eftermiddagen kommit, mamma har kommit hem och jag & Vincent har fikat med henne nu.
Vi var ute ett bra dag idag, härligt väder blev det faktiskt också... Vi var nere vid en bäck här och Vincent tyckte såklart det var jätte kul, plaska och kasta saker. Sedan gick vi upp och pillade lite trädgården, medans jag krattade löv och grenar pillade han med lite snö och annat.




Jag invigde skinnjackan idag!



Jag+Vincent

God morgon!
Det är precis vad det blir idag, jag och Vincent. Vi ska leka och ha roligt hela dagen här hemma, sen ska han sova här! Då blir det "läger" i mitt rum och ligga och kolla på Shrek som är en av hans favorit filmer.

Solen kikar fram lite lätt, så vi får hoppas på en fin vårdag :)
Gjorde ju slingor i Söndags, såhär blev det;




Ha en fin dag, kram <3



Kvällspass=Pilates



Pilates är precis vad jag och Nattis illa kvickt påkommet testade ikväll, det var intressant, krångligt, men avslappnande. Kanske inte riktigt våran grej, men kan tänka mig att vissa gillar det. Jag fortsätter nog med min afrodans :)
(kanske tyckte att det var sådär då jag åt mig proppmätt på tacos strax innan vi åkte iväg, haha)

Nej, nu blir det en liten dusch och sedan film & sängen!
Godnatt på er alla söta <3



Blåa naglar ^^,

God eftermiddag på er!
Måste säga att blått nagellack piggar upp i den grå deppiga vardagen, sitter man på en tråkig lektion och så skymtar man sitt blå nagellack då blir man genast lite uppmuntrad, sen är det ju bara kul att få kommentarer för att det är läckert också :)
Mer färger på naglarna i vår tjejer!


Har precis haft lite matte lektion, vilket jag verkligen behöver då jag tyvärr ligger lite efter på den fronten, men ska köra järnet på lovet med både det ena och andra så jag hinner ikapp! Då kära Natalie i Linköping var upptagen på lovet, får det gå åt plugg och förhoppningsvis jobb, och lite lek med mina vänner?!
Skulle egentligen tränat med Annie idag, men hon var tvungen att fixa försäkring åt sin moppe först, går ju inte att köra omkring olagligt på ett fordon. Nej så jag får vänta ett tag tills hon börjar på Corpus ^^,
var lite prat om att jag och Nattis skulle ses idag också, men tror det blir en annan dag. Så jag sitter nog här ett tag till och möter nog upp min mor i Kinna sen.
Imorgon ska jag leka med Vincent, sen ska han sova hemma hos oss, jätte kul <3

(Ska berätta lite om det lilla jag köpte i Fredags också...)

Ha en trevlig eftermiddag, puss & kram!



Boring sunday

Hej hej!
Hoppas allt är bra med er, här är allt helt okej, så bra som det kan iallafall, fast det känns väldigt ensamt ibland...

Sitter iallafall här och har gjort ljusa slingor i håret, har precis målat naglarna i det nya blå nagellacket jag köpte i Fredags och har sunes jul på TV:n. Ska nog lägga mig snart för jag är rätt trött...

Helgen har varit bra, Fredagen med Annie och folket var trevligt och det kändes som det var välbehövligt. I lördags åkte jag därifrån och mötte upp mamma & Josse, vi åkte sedan hem till Josse och åt våfflor, gott!

Orkar inte skriva så mycket mer idag, men jag bjuder på bilder från helgen.
Kram

Jag och mamma åt lunch på en Grekisk restaurang i fredags.



Götet <3

God morgon sunshines!
Vaknade upp till en strålande vår morgon, åkte ner till min syster där jag & mamma åt frukost. Sedan tog jag mig en promenix till skolan, där jag fick reda på att jag fick ett helt okej Godkänt :)
Nu ska jag alldeles strax ta bussen i till stan med mami och bara njuta av shopping och lunh, lucky me!
Längtar till ikväll, fira annie & lite party <3

Hm, måste nog ta det här med att "jag är nog värd bättre än " Som verkligen verkar ha väckt åsikter. Det är såhär att jag tycker absolut inte att jag är värd bättre än Jens, han när en underbar kille och jag önskar att det aldrig tog slut. MEN på det viset han gjorde slut, så som jag tycker att han behandlat mig, låtit mig gå i ovisshet en längre tid, gett mig falska förhoppningar om att vi kan leva lyckligt tillsammans, DET känner jag att jag är värd bättre.
Tack!

Nu ska jag ut i solen, puss & kram ^^,



Rensat tankarna

Hej hej, skulle bara skriva lite snabbt innan jag lägger mig i sängen och kikar på sex and the city.
Åkte till Varberg idag, köpte mig en kaffe och gick ner till havet och satte mig där för att INTE tänka utan RENSA tankarna, vilket var väldigt nyttigt. En helt annan stad, havet, miljön, allt gjorde så det kändes skönt att komma iväg.
Hade inte tackat nej till att bo i Varberg faktiskt, vem vet, kanske flyttar dit?

okej att en blogg är allmän och jag väljer själv att skriva här, men ibland så har vissa människor INTE något vettigt att göra här på min blogg, så hej då till er med en gång! :)

Har varit och dansat afrodans nu på kvällen också, skit gött. Något jag kommer fortsätta med!
Imorgon blir det en snabbis till skolan och sen Götet <3

God natt mina vänner ^^,



Ny dag, nya möjligheter!

Hej allihopa!
Har precis haft ett prov i Engelska B som kändes bra, så nu var det avklarat. Har slutat för dagen och tänkte sysselsätta mig med att åka med pappa in till Varberg medans han är på ärenden så ska jag gå i stan typ, dock utan pengar :P
Ikväll blir det afrodans med Nattis & min lilla mor ska också testa!


Det blev en mycket konstig och deppig dag igår... Men iallafall så fyllde min underbara vän Annie hela 20 år!
Så grattis i efterskott till henne <3




:'(

Så var allt det vackra,härliga,underbara slut...Tack för allt, men jag är nog värd bättre än så? :'/



Film

Tror bestämt jag ska ta och snyfta lite och sätta på en utav favorit filmerna P.S I love you, jag kommer troligtvis lipa som en gris och få en massa andra mesiga tankar i huvudet samtidigt och det kommer sluta med att jag tycker synd om mig själv och somnar, hahaha...någon mer som gillar filmen?
Natti natti igen <3



^^,

God kväll mina vänner! (skriver vänner eftersom det verkar som det bara är mina vänner som läser, är det någon annan som läser också så får ni gärna slänga in en kommentar och säga hej, så får ni gå under stämpeln "mina vänner" också ;D)

Idag har jag jobbat som vikarie, i skolkök som vanligt, det gick bra och var en smidig dag. Jag är glad för varje minsta lilla extra jobb så det klirrar till lite i min lilla lilla lilla lilla kassa, hihi. Bestämde mig för att åka och pussas med barnen, det var också vad jag gjorde efter jobbet. Mycket mysigt såklart! <3

förresten så längtar jag extremt mycket till Fredag, då det blir stan (Göteborg) med mor och förhoppningsvis syster. Käka lunch, mysa och shoppa! Precis vad jag älskar.
Jag ska kolla på lite vår tunikor,tröjor m.m, kanske några skor också. Present till söta annie skall också inhandlas, som fyller år IMORGON! På kvällen blir det lite kalas/fest för henne, det gillar vi.

Och vet ni vad? jag och mamma hann knappt komma innanför dörren förens vår ena katt i huset springer och jamar, jaha och helt plötsligt så blir det förlossningsklinik här och hon börjar föda ungar(som vi kanske anat, lite). Så nu ligger det 3 st små vita och tuttar på henne ^^,   återkommer om det blir fler.



Min syster och deras katt när hon fortfarande var kattunge och bodde här hemma hos oss, sötast!

God natt på er, puss och kram.



god eftermiddag!

Sitter på Annies skola och ska snart åka härifrån, har varit en trevlig dag!

Bjuder på en låt av en snygging idag ;D





God natt folks!

Nu ska gosa ner mig under täcker och somna till P3, puss på er alla söta!







My holiday

Hejsan, oj här var det tomt!
Hi hi förlåt, men ni vet hur dagarna bara springer iväg och man bara läser massor med bloggar och glömmer bort att skriva själv? så har allafall mina senaste dagar sett ut, och så har jag spenderat tid med vännerna <3

I fredags hade jag Historia prov, vilket kändes som att det gick väldigt bra, så det hoppas vi på! Efteråt så mötte jag upp min syster som skulle klippa sig, jag fick passa sötungen Vanessa under tiden. När min syster var klar och blivit snygg i håret så gick vi och hämtade Vincent på dagis, mötte upp mamma vid affären och åkte med i hennes bil hem till Josse & Mathias (Vincent tyckte såklart det var kul, han vill alltid åka "momors blå bil"). Väl där färgade jag min systers hår, någon gyllen ljusbrun skulle det bli, har dock inte sett resultatet än men det såg snyggt ut. Jag ska lägga i ljusa slingor på henne nästa vecka, och ska samtidigt passa på att göra samma på mig själv!
Väl hemma började sedan min rastlöshet smyga sig på, jag kan ju inte sitta hemma en fredag lixom?! haha, så j*vligt fort bestämde jag & annie att jag skulle åka till henne, sprang till bussen, åkte tåg till horred och äntligen var jag där. Vi drack vin (tre apor), tjötade,skrattade & gjorde charader, alltid ett kul tidsfördriv!

Igår lördag, åkte jag hem från Annie. Tog en dusch, målade naglarna (rosa), kollade på film på tv1000, åt mammas goda mat (potatis, spenatstuvning, stekt fisk, MUMS!) Senare började jag snacka med Susanne på facebook, båda var sugna på att göra något, men vad? ingen hade pengar till att gå på krogen. Vi bestämde att jag skulle komma hem till henne & Henke och dricka lite och umgås. Vi drack ett par drinkar, spelade lite kortspel och skrattade i mängder, som vanligt. Efter ett tag gick jag och sussie upp och la oss i deras säng, pratade och flummade och tog några roliga kort haha. Vi blev trötta efter ett tag och gick och la oss ^^,

MAN MÅSTE BJUDA PÅ SIG SJÄLV!


Söta Navajo har sin egna stol!

Imorgon ska jag med Annie till hennes skola och hälsa på, mycket intressant ska det bli!
Kram <3



God morning sunshine!

Sitter i skolan, har haft två lektioner än så länge. Har håltimma nu och vill fika, men det var inte direkt någon som kunde :P
Igår var jag ju med susanne, vi drack kaffe, pratade massor och kollade på bilder i min dator, mysigt. Sen bestämde vi att jag skulle sova hos henne, för det skulle nämligen Madde också göra. Vi ca 14 hämtade madde upp oss hemma hos mig och vi åkte upp till Susanne, efter lite spekuleringar om vad vi skulle äta åkte vi ner till skene där susanne skulle till sin mor och sen åkte vi och beställde pizza och mumsade i oss när vi kom hem igen. (ska inte träna idag, så det blir en jävla massa jag måste ta igen nästa gång!)
Vi kollade på Step Up 2, Monsters VS Aliens och till sist Step Up, haha vet inte varför vi kollade på första Step up sist, men jag och Susanne kollade inte direkt på den för vi satt och diskuterade om massor med viktigt, Madde hade åkt iväg för att göra ett ärende.
Vi gick upp och la oss rätt sent, men väl i sängen kunde jag och susanne som vanligt inte hålla våra munnar stängda utan pratade gamla härliga minnen i säkert 1 och en halv timme! Åh jag tycker om min vän så mycket <3

Ska kanske gå och köpa mig en macka i cafét ändå ;D

vi hörs!



Gäääääsp


(jag igår)




Gor morgon på er!
Hur mås det idag?
Själv sitter jag här med täcket runt mig och har precis gått upp (Lyssnar på http://neradio.se/ för att bli pigg), mår hyffsat bra och Susanne ska ju komma hit idag så hon får väl upp humöret :) Solen skiner mest hela dagarna och det känns som att våren är påväg, så himla härligt!
Jag har Historia prov på fredag, på europas & Sveriges medeltid, ett rätt stort prov, får plugga på och hoppas man klarara det...

Ska käka frukost nu, så vi hörs senare idag. Kramis!



Konichiwa bitches!

You wanna rumble in my jungle
I'll take you on
Stampede your rumpa
And send you home
You wanna rumble in space
I put my laser on stun
And on tha north pole I'll ice you son

You wanna thrilla in mah nilla
You'll be killer bee stung
Wanna taste of vanilla
Better watch your tongue

'Cause I'll hammer your toe
Like a pediatrician
Saw you in half
Like I'm a magician
Tear you down
Like I'm in demolition
Count you out
Like a mathematician

I'm so very hot that when I rob your mansion
You ain't call the cops, you call the firestation

'Cause my love is so sweet
You'll be zoom, zoom, zoom
Don't even get me started on my bada-boom-boom
One left, one right thats how I organize 'em
You know I fill my cups no need to supersize em'
Right now you probably thinking how she get in them jeans
Well I'm gifted all natural and burstin the seams

Konichiwa bitches

Konichiwa bitches

Don't I look tasty like a french bon-bon
Even more sweeter than a cherry bomb
Coming with the postman like I'm a mailbomb
Comin in your mouth
Makes you say yum-yum

Hit the gong-gong
Bring the sumos on
I'm 'a kick ass all the way to hongkong
Make the balls bounce like a game of ping-pong
Konichiwa bitches from Beijing to Siagon
Got nothing on me
'Cause you know you're so bum
Dom-didi-dom-didididi-dom-dom
Check the scenario
I'm 'a bust your ear drum
And leave you heads ringing
With the Ring-a-ding-dong
Busy on the mic
Since the day I was what?
(Born)
Check out my style it's the rock of what?
(Mo')
Shine is on me like a dog on what?
(Bone)
Fight the power
Put myself on the throne

You know when shit is getting heavy
Like it's weights a ton
I will run you down like a marathon
Tape you up good
Put you in the trunk
See you next Tuesday
You is a punk


Jag <3 T-shirten



Milkshake!

Min mamma var sugen på en milkshake förut, så jag gjorde en!

Ingredienser(ca 2 pers):
Naturell Yogurt, Arla 3 %
Lite mjölk (så det inte blir klumpigt)
2 Bananer
Lite socker
Kiwi på glaskanten




Såååå var det Söndag igen.

Hej på er alla, hade Ni en bra lördag kväll?
Det hade jag. Johanna och Annie kom hit vid 18.00 och då käkade vi en god Paprika/lak/brocoli paj jag lagat och drack lite vitt vin, vi tjötade massor och sen vid 20.00 satte vi oss framför TV:n och melodifestivalen började, under programmets gång snackade vi skit, diskuterade de olika bidragen och skrattade massor!
Vi alla blev lite chockade när Anna vann, inte för att det gör något då hon har en bra röst och låt, men JAG tror inte det kommer gå i Eurovision, tyvärr!
Johanna åkte hem efter programmet var slut och då gick jag och Annie upp och la oss och satte på en film och somnade till den, för vi var super trötta hihi ^^,
Tack för igår tjejer, alltid trevligt<3

Lite bilder från igår ska ni få också:



Förbereder...

Hej på er vänner!
Idag gick jag upp runt åtta och åkte med min mor och tränade, var grymt skönt att träna idag och jag orkade faktiskt lite mer än igår, framsteg!
Sen vi kom hem har jag grejat lite här hemma, dammsugit, läst bloggar osv. Inte så roliga saker om man säger så ;P
Men om ett tag ska jag in i duschen och göra mig lite lördags fin, det är jag värd!

Uppdaterar senare, kram.



Fredags mys

Kom precis hem från Josse & Mathias där jag myst med de underbara barnen, Vincent visade mig sin nya säng och vi läste lite böcker innan han fick och la sig, Vanessa var glad och gosig som alltid, sen kollade vi på en super bra film. Josse vad hette den? :P
Jag & Jens bakade muffins igår som jag bjöd på, mycket goda om man får vara självgod, sen unnade jag mig lite godis också. Men detta ska tränas bort imorgonbitti, hihi.

Så imorgon kommer ju Annie & Johanna hit och jag ska bjuda dem på mat samt en trevlig kväll med melodifestivalfinal :) Ska inte glömma bort att ta massa bilder!

Just det, Josse och söta vanessa hälsade ju på mig i skolan idag och tog en fika, så snällt så!
<--- Fina mamman, och säg inget annat nu Josse :P

NU ska jag slänga av mig kläderna, tvätta bort sminket och hoppa i min säng och gosa ner mig under täcket och krama hårt i kudden (och låtsas att det är Jens :$), sova skönt och vakna upp utvilad imorgon!
Puss & godnatt på er allihopa söta där ute <3



...

haha Annie hade lagt upp en lista på hennes blogg, jag kände mig tvungen att sno och göra den ;P

1. Vilken svordom använder du mest?
Fan, jävla

2. Äger du en iPod?
Nej

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.00

4. Hur många resväskor äger du?
1

5. Använder du flip-floppar?
Ja på sommaren, om jag har några

6. Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA, Netto

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Vara med ;D

8. Vilken var den senaste filmen du såg?
Lite utav "smala Sussie" men somnade efter 5 minuter...

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna?
Absolut med en väninna, det är det bästa jag vet!

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Resa, kläder!

11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Ingen

14. Vilken är världens bästa artist just nu?
Ingen speciell, men brukar lyssna på lady gaga.

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Ja, det kan jag inte skriva här, tyvärr.

16. När var senast någon stötte på dig?
LÄNGE sen...

17. Vad åt du till middag senast?
Stuvade makaroner och omelett med ärtor i.

18. Använder du huvtröjor?
Ja

19. Kan du vissla?
Ja.

20. Vem var den senaste som ringde dig?
Syster

21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Lisebergsbanan & Balder

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja

23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
0320

24. Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, men inte mycket.

25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Ehh, vad är det för fråga?

26. Hur många syskon har du?
En syster

27. Är du blyg inför det motsatta könet?
Är det känslor inblandade, så ibland ja.

28. Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen.

29. Äger du några popband t-shirts?
Nej

30. När flög du senast?
I februari, till Paris

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
3 och en soffa

32. Läser du för skojs skull?
Ja ibland

33. Pratar du några andra språk?
Engelska

34. Diskar du din egen disk?
ja, ibland

35. Har du gråtit offentligt?
Ja

36. Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär

37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ibland

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Tatuering

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Varför inte?

40. Kan du kasta macka?
Nej

41. Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej

42. Vad har du med dig in på bion?
Ramlösa/LOKA och något slags godis

43. Vem var din favoritlärare och varför?
Maria i mellan & högstadiet (Ingo på gymnasiet)

44. Har du dejtat någon av en annan religion?
Ja

45. Vad har du för väder?
Kallt och molnigt

46. Har du en blogg?
hahaha

47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Teater

48. Gillar du att flyga?
Det är kul!

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Omtänksam

50. När sov du senast på golvet?
När jag var full kanske...

51. Vilken är din favorit drink?
Har ingen speciell

52. Gillar du din boende-situation?
Nej, vill ha en lägenhet!

53. Vilken är din mammas hemstad?
Linköping

54. Din pappas hemstad?
Linköping

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7-8 eller mer :P

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej, men hade gärna velat vara fullbokad :P

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Oh ja

58. Vilken är din favoritfrukt?
Melon

59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Ibland

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
20

61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Oj, jo det är jag nog 

62. Tror du på liv på andra planeter?
Nej

63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Pappa tror jag

64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
Man isåfall

65. Vad var det senaste du åt?
Macka och ett äpple

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Motsatta, blir lätt tjaffs med tjejerna :P

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Tror de tyckte Paulina först, men så tror jag pappa tyckte det var för tantigt för nån i min släkt hette det, så det blev Pauline.

68. Gillar du senap?
Ja

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Vet inte...

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej

71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Ingen

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej

73. Tycker du om att krama folk?
Ja, de jag tycker om.

74. Skulle du säga att du är trendig?
Jo, lite kanske.

75. Äger du en digitalkamera?
Ja

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Kommer inte ihåg, vad tycker ni?

77. Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det?
ooohhh jaaaa!

78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Ingen

79. Tycker du att du är attraktiv?
Ibland

80. Vad är du allergisk mot?
Nickel

81. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Haha jag är vegetarian

82. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Ingen aning :P

83. Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?
Fanney, Angelica, Annie, QB.



God morgon vänner!

Skulle bara tala om att jag kom till träningen imorse och det var awesome!
Sitter nu i skolan och skriver ut lite papper, väntar på min syster som ska komma hit och ta en kaffe med mig, sen kanske lite matteplugg och SEN 10.50 då börjar min lektion XD orka vara i skolan ca 3 timmar för tidigt...

Åker antagligen hem och grejar lite för att sedan åka till min syster för där blir det filmkväll, tror det spekulerades om "Den gröna milen", någon som sett den? bra?

Ha en bra dag så hörs vi senare! Kraaaam



God natt!

Ja så säger jag faktiskt, för nu är jag väldigt trött. Har haft två lektioner idag, sen följde min man med mig hem och jag klippte han kort, hehe, men det växer ut igen :P, sen har jag städat/dammsugit "hela" huset för min lilla söt Annie kommer hit på Lördag, och jag har även skrivit en jobbansökan, men om vad talar jag inte om, tack så mycket föresten Issa!
Måste lägga mig nu, ska upp ca 6.00 imorgonbitti och TRÄNA :O

Bild på mig tagen innan skolan, och bild på lilla söta mamma som så snällt körde mig till skolan idag!


Sov gott, kramis!



trött

det var en rolig rubrik, jag vet jag är så påhittig, not. Nej men faktiskt så är jag trött, är jämt det och lägger mig/somnar jätte tidigt, vågar inte ens skriva tiden, SÅ tidigt är det :O Usch, det är väl inget fel på mig?! Är det fler än mig som är trötta nu?

Det blev iallafall ett vädligt kort träningspass, som jag ska ta igen på Fredag såklart när jag åker och tränar tidigt på morgonen innan skolan. Inget besök hos syster heller, men ringde henne och frågade om vi alla skulle kolla på film hos dem på Fredag, och så blir det nog :)
Och imorgon kommer min fina kille hem hit så jag ska klippa honom, hans hår växer sjukt fort :O Tänk om det vore mitt hår *drömmer*...

Haha och jo, jag kollade igenom bilderna jag lovade Er. Skit fula och suddiga blev dem, så jag lägger inte upp dem.
Eller ni kan få en bild så ni ser hur dåligt det blev :P

Mmmm, jag verkligen ÄLSKAR att fota inne på toan, visar mitt verkliga jag och det luktar ju så gott med bajs!

Duschen och städa lite här nu, pussssss!



Hej alla glada!

Jag känner mig iallafall rätt glad idag, ingen sol är det ute och har haft en del lektioner, men glädjen sprudlar i kroppen ändå :)
Sitter i skolan bibliotek och känner mig schnygg ;) Har nämligen på mig boots,leggings,ballongkjol och en röd/vit randig topp, som är djupt ringad i ryggen, läckert va? Har tagit lite kort på en utav skolornas toalett, så glamouröst, som jag tänkte slänga upp här på bloggen lite senare.
Jag har nyss njutit av en kopp kaffe, kysst Jens hejdå och nu återstår bara en Matte lektion, sen blir det träääääning! Dock inte så länge har jag förstått då min mor skulle på något "möte" inne i Borås vid 17.00, jag spenderar antagligen den tiden hos min syster och de älskvärda barnen.

Och åh vilken mysig/trevlig lördag jag, Annie & Johanna kommer ha, god mat och melodifestivalen. Jealous?

Nehe nu får ni ha en trevlig eftermiddag på Er, kram!



men nej,jag orkar inte rubrik idag.

God kväll!
Sitter här och lyssnar på P3 (favorit radio kanalen) och väntar på att mitt vita nagellack ska torka, vad tycker ni Hett eller INTE?




Är rätt så jävla trött ikväll iallafall, eftersom jag fick pallra mit upp ur min sköna,varma säng och min ner dregglade kudde kl 05:30 imorse, aahhmaaagaaahd! Men, jobba bör man annars dör man, eller? :S
Efter jag slutat jobbet hämtade pappa upp mig och vi tog en tur till min syster, hon bjöd på mat och sen ville pappa åka så det blev en snabbis :P Väl hemma tog jag en efterlängtad dusch, satte på en maskin tvätt, rensade och gick igenom kläder!
Imorgon blir det "lång" dag i skolan med träning efteråt, gött :)

Hade väl inget viktigt att säga antar jag, cya!



I like!

Har precis käkat fiberpasta med någon god tomatsås till, något mamma hade fått prov på, gott var det iallafall!
Shit, vad gött det är att träna alltså! Att jag inte pallrat mitt feta arsle till ett gym tidigare kan jag inte förstå, tränar med min mor, men det hade varit kul att få lite kompis sällskap ibland. Så ge Annie ett gymkort i födelsedagspresent någon!
Ska lägga mig tidigt ikväll eftersom jag börjar jobba 6.30 imorgon, fast först ska jag bädda nytt i sängen med mitt leopard påslakan, ta en dusch och avsluta med en kopp te.

Hittade lite bilder på mig och Jens från i lördags, jag helt osminkad och härligt, bjuder såklart på det!

Grymt sexig min pojk ser ut där ;P

Läcker <3

härlig promenad!

ha en mysig kväll, puss!



Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Så var det en ny vecka och nya möjligheter igen.
Vad har ni hittat på i helgen? hade varit kul att veta.
Själv så fick jag med mig min lilla Jens till Annie & Putte i fredags. Vi spelade med andra ord, åt, kollade på Let's dance och pratade massor, mycket trevligt måste jag säga. Kul att Jens följde med för en gångs skull, folk kan ju tro att jag är singel annars ;P Vi sov iallafall där till Lördagen, då vi vid 11.00 tog bussen till Skene och gick åvägen till Kinna i det härligt soliga vädret! Vi satt på en bänk och njöt i solen i väntan på bussen hem, jag följde efter Jens in på hans buss och tog för givet att jag fick följa med honom hem, hihi så busigt. Vi slappade hela dagen och kollade på film på kvällen.
Igår åkte jag hem och på eftermiddagen åkte jag & mamma ner till Josse & Mathias och hälsade på lite, de börjar få riktigt fint i nya lägenheten nu.

Alltså, jag känner mig uttråkad. Jag vet inte på vad, om det är mitt liv, min omgivning eller på skolan. Jag älskar mina nära väldigt mycket och de betyder allt för mig. Men det känns som att jag inte kommer någon vart, som att jag står still på ett ställe och inte hittar någon väg att gå.
Jag hatar det, men jag känner en viss avundsjuka på andra, på deras liv och omgivning. De har det så bra, bättre än mig, känns det som.
Jag vill ha något, men jag vet inte vad?

Jag har slutat för dagen och väntar på att mamma ska sluta arbetet så att vi kan åka och träna, det ska bli skönt efter helgens gott jag har stoppat i mig.
Jag jobbar imorgon, 6.30 - ca 15.00 om jag inte minns fel, hoppas det ska gå bra.

Jag ska försöka komma ihåg och lägga upp lite bilder ikväll, ha det bra så länge!
Kram



hjälp mig!

hej kära vänner, hjälp mig att tävla om 100.000 kr och rösta på min tuggummi mix på LÄKEROL HÄR!!




god morgon mina vänner!

Här är jag, i skolan igen, och ska skriva en rapport i svenska. Vi ska granska en stor händelse i media och ta reda på hur mycket information de har skrivit om händelsen, personer och platsen osv, media etik. Jag och min klasskamrat valde mordet på Therese Johansson Rojo i Stockholm förra året, läs artikel här
Tror inte jag skriver klart det i skolan, utav hemma, brukar få mer skrivlust då.

Idag har jag bara två lektioner, så åker väl hem strax efter dem. Sen ska jag träna i eftermiddag igen, man fick ju mer sug, och det är bara bra!

Imorgon ska jag ta bort mitt tandsmycke och efter det åka och hälsa på syster och barnen i nya lägenheten!

Vi hörs senare, kram.



träning och sånt

kvällen har kommit och jag har suttit här ett tag och uppdaterat mig på facebook, där får man ju reda på allt om alla. Dont you just love it? ;)
Beställt skor och smycken från H&M har jag också gjort, det kommer ju en vår, eller?! :|


Och jag har vart väldigt duktig idag och börjat med träningen, var riktigt gött efteråt. Ska bli kul att bli av med mina gulliga extrakilon! (tror ingen blir ledsen om jag blir av med dem ;D)

Blev inget bloggande i helgen för jag hjälpte syrran med familj att flytta och flyttstäda lördag & söndag, dessutom har de varit med om mycket krångel i denna flytt så jag tycker grymt synd om dem och jag kan säga att jag HATAR MARKSBOSTAD! så var det sagt :)
I veckan har jag hunnit med att hälsa på Nattis i hennes nya lägenhet mycket mysigt att ses igen, sova hos Jens, och fikat hos Susanne och kollat i deras nymålade & nytapetserade vardagsrum. Jag kan inte annat än att säga att jag är så himla sugen på att flytta själv, så jag blir nog galen snart om jag inte får jobb och kan flytta...

nu får jag sluta klaga och vara nöjd med det jag har... eller inte.. suck ;)

Ska ta en go dusch nu och plugga,sova,sura för att jag inte har råd att se alice in wonderland.

Kyss och smek på Er





tidsfördiv

Hej på Er, jag har inte varit bloggsugen på flera dagar och dessutom har jag hittat på annat mysigt med mina vänner. Här får Ni en tråkig lista som jag snott från http://dennism.se/
så ska jag uppdatera om min vardag snart igen.

Namn: Pauline Melkersson
Ålder: 19, 20 år i juli
Ursprung: Sverige
Nämn något som gjorde dig glad igår: När jag och susanne pratade och skrattade åt gamla minnen <3
Vad gjorde du kl 08 imorse: Åkte buss till skolan
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt fortfarande här i skolans bibliotek
Det sista du sa högt: "Vi ses i eftermiddag, hej då"

Det senaste någon sa till dig: "går det bra för dig?"
Vad har du druckit idag: inget :O
Vad var det senaste du köpte: busskort och en trisslott
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Skinande sol men svin kallt
Godaste glassmaken: äkta gräddglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland, kanske. Tror dock att det var så mellan mig och Jens <3
Sover du tungt: Oftast, men när Jens pratar i sömnen bredvid mig brukar jag vakna och bli lite rädd ><
Drömmer du mardrömmar: Ja, ibland men inte ofta. De senaste mardrömmarna jag haft har varit riktigt kusliga.


Trivs du med ditt jobb:
Har inget jobb just nu och nej jag trivs inte i skolan...
Favoritklädsel: Leggings, kängor och nåt snyggt upptill.
Vad ser du om du tittar till höger: Hyllor med böcker och ett bord med stolar.
Vad gör dig glad just nu: Att jag fått upp kontakten med mina närmsta tjejer <3

Vad ska du göra härnäst: fortsätta sitta här som ett fån och sedan ha Engelska lektion
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Smått hungrig, festsugen, sällskapssjuk!
Hur många kuddar sover du med: 1 stor dunkudde och 1 mindre ^^,
Morgon eller nattmänniska: Morgon människa I guess
Vad är viktigast för dig: Att jag ska finnas till för de som står nära mig

Är du kittlig: tsss, ibland :P
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Kräfta
Stökigt eller välstädat: Städat, det ska ändå vara personligt i ett rum.




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _