Friday evening is here. . .

Och jag sitter här och lyssnar på ett par tjejer som sjunger grymt bra på Youtube och jag har jävligt ont i fötterna, eftersom jag var osmart att ta mina högklackade skor idag när jag och mor åkte in till Göteborg för shopping, men vill man vara fin får man lida pin som man säger ;)
Vi åkte iallfall in med bussen klockan åtta och var inne i stan strax efter nio, då gick vi till Condeco och åt en god ECO-frukost (Tummen upp för Condecos fairtrade the & Kaffe m.m).  Efter vi var lagom mätta och belåtna började vi gå runt i olika butiker som lockade, såsom Gina tricot, H&M, Lindex, Åhlens och många fler. Idag fick jag köpt en vit spets top från Lindex, nitarmband från Lindex, tre par läckra trosor från H&M, Basic linne vitt från Gina tricot. Har inte tagit nåt speciellt kort på detta men fint är det iallafall, jag har slappat lite på det där med att fota vad jag köpt men ni får säga till om ni vill se :P. Innan vi åkte hem tog vi en fika på EspressoHouse, i just lööööve deras Islatte *yummy*, och vid tre tog vi bussen hem. Blev precis lagom :)

Just det igår ringde en tjej från Model Lab (http://modellab.se/) i Göteborg och sa att mina tredje kusin Emma hade lämnat mitt nummer där efter hon fotat sig, så nu får jag och några vänner chansen att bli stylade och fotade. Blev skit glad för det verkar så skoj! Så jag & älskade Natalie har en tid på Tisdag 12:45, längtar <3

slänger upp lite bilder från dagen OCH min och Issas lilla "tjejkväll" härom dagen ^^,

Ha en fortsatt najs kväll, kyss <3







Götet <3

Godkväll vänner!
Får bli en snabb update för jag är rövtrött ><(fast jag sov till halv ett!)
Igår lekte jag med Isabelle, vi solade och jag fick presenter (Bakformar med Zebra motiv bara för att jag gillar att baka Cupcakes, Best friends Tea och 4 stycken skivor med massa bra hardstyle på <3). Efter solningen gick vi runt i lite butiker, hamnade inne på JC där Issa hittade ett par grymt snygga solglasögon, tummen upp för dem! och jag hittade ett skit snyggt brett svart nitarmband, läcker som fan och passar super till mina nitsandaler, ska försöka ladda upp en bild på detta :)
Issa blev pepp och vi blev sugna på bärs, efter många om och men fick vi tag öl! (fattigt att inte vara 20. . .) Vi åkte till sätila och satte oss vid Lygnern och pratade, skrattade och hade SKIT SKOJ! mer sånt babe <3

Imorgon blir det stan (the one and only, GÖTEBORG) med mamma. Åker in tidigt käkar frukost på nåt mys ställe och sedan drar vi igång med shopping! Jag vet iallafall att jag ska köpa ett jätte snyggt halsband på JC, sen blir det spara pengar till den eventuella utomlands resan i höst med FunnyBunny m.f (Y)

Nu rullar min ögonlock snart ihop så jag får ta de få stegen till sängen och slockna!
Sov gott med Er, puss puss <3

Jag saknar studenten :')




we are the one who made you. . .

sitter och lyssnar på en riktig asskicker låt med Eminem, och är less för att solen försvann, jag som hade tänkt gå ut och få lite färg!Åker istället ner till Kinna vid två och fusksolar med Issa och får lite försenade födelsedagspresenter I guess ;)

Igår var jag bara hemma och slappade, fick hem H&M:s höstkatalog och började kika i den direkt! Hittade inga direkt snygga plagg, men några skor och underkläder. Hittade mer i inredningstidiningen (om inte alla visste det så har H&M börjat med en inredningsavdelning), LEOPARD påslakansett, LEOPARD badhandduk och en svart rosettkudde, så himla gulligt! Så det får jag hem på posten snart ^^,

Dessa underbara skor hittade mamma på denna hemsidan : http://www.bagsandfashion.com/
Tyvärr var de redan slutsålda men hoppas på att de kommer in igen, jag menar ÄLSKA!


Ni får ha en super bra dag så uppdaterar jag Er snaaaart ;)
Kyss <3



Söndag=Lygnevi, Måndag=chipsdag!

Igår var det Söndag och jag var på Lygnevi och festade med mina vänner faktiskt :) Jag Susanne & Madde bestämde oss för att gå dit ihop som gamla goa tider, och det blev lyckat! Jag & Susanne gick mest dit för att vi är stora fan till Robert Gustavsson som skulle spela med sitt band Rolandz, han är bara så pinsamt bäst haha!
Idag är jag mycket seg då jag drack en hel del igår, blev sur,ledsen och vinglade runt tillslut, som faktiskt är mycket sällsynt för min del annars. Träffade också Jens vän för första gången under denna tiden, åh vad han måste tycka han har en munter flickvän! Jag får ta och skärpa mig på den fronten, sådana fylle fasoner vill vi inte veta av ;D
Ringde även Fanney och grät och pratade om hur mycket jag saknade henne, det skäms jag då inte för, för jag saknar dig min sockerpulla!

Helgen i övrigt blev lite traumatisk, då susannes söta lilla chihuahua dog i Lördags. På något vis hade kopplet gått av medans vi var inne på pizzerian och när susanne kommer ut hittar hon henne livlös på vägen (antagligen påkörd), inga tecken på något våld. Så himla hemskt och chockerande! Så tycker vi alla skänker en tanke till henne <3

Nu skriker min mage efter chips som jag ska mumsa i mig, det förtjänar jag en dag som denna. Sätter nog på en film och myser, Jens kunde gott varit här tycker jag!
Ha en fortsatt härlig dag iallafall <3





Tjohej!

God morgon eller nåt, klockan är dock tjugo i tolv nu :P Måste säga att jag känner mig på oerhört bra humör idag pigg & lycklig på något vis även fast det är kallt,regnigt och blåsigt utanför mitt fönster. Jag hoppas på SOOOL till eftermiddagen :)
Om ett par timmar eller så åker jag ner i till Kinna för att sedan förflytta mig till Fritsla där söta Susanne bor. Vi kommer antagligen ha en myskväll med massa prat och skvaller, sånt som vi älskar!
Jag hade hoppats på shorts,linne, min mya leopard sjal & ett par coola solglasögon till det, men icke. Får väl mixa ihop nåt liknande med Jeans istället. funkar det också (Y)



En gammal härlig bild på mig och susanne på Liseberg för några år sedan!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, hoppas ni har en super härlig Lördagskväll så uppdaterar jag Er snart!
Bjuder på en as härlig låt av Timo Räisänen nu när jag är på topp! Pusss <3



Som ett stort Robyn fan hittade en helt sjukt bra video med henne på en gala i Oslo, ni måste se hela!



Fredag och sånt. . .

Yes now i'm back! Nu har jag äntligen tid att blogga igen, haft fullt upp känns det som ända sedan förra Torsdagen. . .
Jag har precis varit nere vid sjön och tagit ett bad, passade på att tvätta håret för att det är så skönt att göra det i sjön :) Hatar dock de små asen som bits, blinningar (stavas?), fick en jävel som bet mig på handen preciiiis bredvid mitt myggbett jag fick igår, härligt, NOT!

Antar att ni är nyfikna på hur helgen i Småland blev osv, then here you go:
Vi kom ner till campingen i Ankarsrum i fredags och fick en stuga vi skulle sova i (jag, mamma & pappa), liten men helt okej timmer stuga. Mamma vägrade sova under pappa i tvåvåningssängen eftersom den sviktade som FAN när han låg där, så hon låg på två madrasser på golvet och jag i en alldeles egen säng såklart. Måste tillägga att camping livet är nog absolut inte min grej då jag sa till mamma efter första natten i stugan "Mamma vi kan väl ta någon weekend I göteborg på Hotell efter detta va?!" Haha. Jag Klarade mig iallafall igenom en dusch (som förövrigt vi delade med de andra på campingen) på lördag morgon, fixade mig iordning och beredd för 60 års kalajs för min moster.
Framåt kvällen anlände släktingar m.m och vi fick god grillad mat och drack gott, trevligt! Kan hända att jag missbrukade alkoholen lite och blev för rund under fötterna, men vad fan gör det?! Haha det slutade iallafall med att jag och min andra moster var onyktra och glada!
På söndagen var jag oerhört seg, vinfylla=HUVUDVÄRK!, vi åkte iallafall vidare till min morfar i Västervik där vi stannade och hade det lugnt tills i Tisdags då vi åkte hem igen. I Måndags åkte i in till stan i Västervik och shoppade på bla Lager 157, H&M osv (måste säga att de har väldigt dåligt utbud med klädbutiker där). Jag fick iallafall köpt 2 st Björkvin tröjor, 1 par jeans ONLY, 1 leopard sjal H&M, 1 par skor PLAYBOY, 1 par solglasögon TRIPLE X STHLM.


I tisdagskväll kom Jens hit, vi gick ner till sjön och jag badade och vi fick några härliga sommarkvälls kort! På Onsdagen åkte vi hem till honom, sen dess har vi bara haft det mysigt och njutit utav tiden. Han är bäst min snygging <3
Imorgon åker jag till Susanne i Fritsla och tillbringar natten där sedan far vi till lygnevi och festar och kikar på Robert Gustavssons band Rolandz, det ska bli skit skoj!

Här kommer en resume av min senaste vecka i bilder




Och några COOLA bilder på mig i mina nya kläder



Och till sist vill jag ladda upp en låt som jag vill tillägna
Kärleken - Vänskap - Minnen för livet



Hipp hipp hurra för mig!

Japp, idag fyller jag 19 år! yeeey, not. Jag har inte alls varit sugen på att fylla år, det spelar lixom ingen roll längre, är det BARA jag som känner så? Tanken av att veta att man bara blir äldre och äldre gör mig illamående.
Meeen, jag ska inte vara dyster. Jag är visst glad och har fått fin fina prestenter!
Igår hade jag lite kalas med Jens, Issa, Timmy, Josse & Vincent. Jag fick jätte fina rosor utav älskade Isabelle som mycket väl vet att jag älskar rosa, så hon hade gått in och sagt "Jag ska ha en bukett till en tjej som gillar rosa" älskar dig babe! <3 Mamma hade hjälpt mig att göra en så läcker hello kitty tårta som jag önskat mig, så efter vi smaskat i oss den och någon utav mina misslyckade cupcakes gick vi hem till Timmy. Jag blandade kaffe drinkar och vi lyssnade på musik och umgick, trevligt!

Imorse blev jag väckt utav att mamma & pappa kommer in med en bricka med flagga på och sjunger "ja må hon leva. . ." och på min vänstra sida har jag lyckan att vakna bredvid en snygging, Jens. Det var en mycket bra väckning må jag säga ^^,
Jag fick pengar utav mamma och pappa som skulle ersätta för mobilen jag köpte själv förra veckan, ett underbart färgglatt och snyggt linne från min syster och en hello kitty badväska, gulligt! Efter ett tag kommer Jens med ett paket (va?! jag som inte önskat mig något!) då har han köpt ett jätte fint silver armband med hjärta på från MIss Dee, lyckliga mig!

Jag och timmy var nere på byn och solade, vi blev förövrigt hett bruna, sedan fikade vi på punkten. Mysigt eftersom vädret inte är på topp. Nu sitter jag här och funderar jag på vad jag ska packa, reser bort till småland tills på Tisdag för att träffa släktingar m.m. Så blir inte mycket bloggande för mig så ni får allt hålla er till Onsdag!

Ha en bra helg (hoppas på att solen kommer fram) och ta hand om Er!
Puss & Kram// PAULINE <3

Bilder från igår och idag, here you go :


En bra låt som jag spelar om och om igen denna regniga dag!



"allting ordnar sig med lite socker på. . ."

jag sitter hemma hos min syster och fick just upp lite låtar med Navid Modiri & Gudarna i huvudet, grymt sköna låtar och ett härligt glatt band! Åh, jag minns då jag & Carro åkte in till Sticky fingers i Göteborg för att gå på konsert med just Navid och hans band. Det var en riktigt bra konsert, saknar det mycket!
som sagt sitter jag hos min syster, har nämligen från tidigt imorse passat Vincent. Vi gick till Kinna och hälsade på mamma ( alltså Vincents mormor ;) ), vi var borta sammanlagt tre timmar. Sen vi kom hem har Vincent bara varit busig och inte velat vara lugn en stund, inte ens när vi var ute IGEN. Men nu sover han tillslut, det är därför jag tog mig tid att skriva lite blogg.

Så, i helgen har det inte hänt något direkt speciellt. Jens kom hem till mig i Fredags, vi drack lite gott (som jag förörvrigt förtjänade efter en hård arbetsvecka). På Lördagen åkte vi hem till honom i Sätila, mysigt ställe tycker jag, speciellt med lygnern precis nära. Jag har alltid haft bra känslor från Sätila :) Vi badade och hade det allmänt mysigt. Vi kikade på filmen Braveheart och gud vilken bra film! En utav de bästa jag sett, blev så tagen och man kunde verkligen inte förutspå allt som skulle hända.

På fredag fyller jag 19, vad det nu är för speciell ålder att fylla. Inget systembolag för mig inte. . . Tänkte ha lite tårkalas på Torsdag med eventuell utgång i Borås på kvällen om vädret tillåter och humöret hänger med. Anledningen till att det blir på Torsdag är att jag och min familj reser bort över helgen för att träffa släkten då min moster fyllt 60 år och ska ha lite partaj. Blir nog trevligt!

Nu får jag nog väcka Vincent så han inte sover för länge på eftermiddagen, då kommer jag väl få skäll utav Josefin då hon inte kan natta honom ikväll!

Ta hand om Er

Puss & Kram // Pauline <3

Min dag med Vincent:
   
Gröt frukost             Kolla barnprogram  Somna i vagnen     Äta bulle på mormors jobb!



Jobb och sånt. . .

Dålig på att uppdatera? JA TACK! denna gången är det för att jag jobbat sedan i torsdags förra veckan, börjar 07:00 och slutar 15:30 och är helt slut efter en hel dag i ett storkök och en slående värme, men jag ber så mycket om ursäkt och ska bättra mig!
Ska göra en liten resume av vad det är för skoj jag hittat på den senaste veckan då:
Onsdag 24/6
Jag, min syster och hennes son Vincent tog ett tidigt tåg in till Varberg för att ha en go dag på stranden. Vi började med att käka frukost på espresso house, sedan for vi ner till stranden och GUD vad skönt det var! Vincent var underbar och älskade stranden och havet, jag gottade mig i solen och fick endel färg! wiiie :) när vi legat på stranden ett antal timmar bestämde vi oss för att gå till centrum innan tåget gick hem, och när vi kom in på H&M fanns det ett bh och tros set i neon rosa & svart, spets, som verkade vänta på mig!så det var jag tvungen att köpa.Skit snyggt på en brun kropp ^^, Gosh vad glad jag blev!
Lördag 27/6
Jag blev medbjuden av söta Susanne på en liten mini semester med hennes pojkvän och hans vän till Bolmsö i småland! Skit mysigt. Resan dit gick bra och tog inte allt för lång tid, färgan över var dock seg :P Väl framme slängde jag och Susanne på oss våra bikinis och knäckte varsin cider, underbart! dagen fortsatte med bad, grill och mer dricka och till sist ett litet busigt nattbad med Madde ><

Nu är det en ny vecka och som jag berättade förut så jobbar jag denna veckan, men det är Onsdag nu så det är bara två dagar kvar, skönt tycker jag. Men det blir lite klirr i kassan!
jag och mamma var nyss nere och tog ett dopp i sjön, hur härligt som helst, och det är ju bäst efter en dag på jobbet :)

Oh just det! Igår kom Jens hit och vi tittade på den där filmen "P.S i love you", fy fan vilken bra film alltså. Fick lite smått tårar i ögonen ibland och hela handlingen var bara så gullig samtidigt som det var sorgligt, se den bara!

Nu ska jag koka mig ett ägg och äta någn macka sen blir det sängen för min del!
Puss & kraaam // Pauline <3

slänger in lite bilder från Varbergs dagen




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _