Wiiiie

nu är jag precis klar med Nationella provet i Engelska B, kändes som att det gick bra så nu är jag glad ^^,



lovelovelove

Wohooo, detta är en så jävla bra dag alltså. Tack Johanna för det <3 + Annie och Emil, ni är bara så bra!
Tänk att ha så fina människor i sin närvaro? blir så lycklig och helt enkelt jävligt glad för att ha er, ni låter mig vara precis för den jag är. Ni vet att jag är hur flummig som helst ibland, att jag rapar,fiser, är korkad osv, osv... kyss på er!
Idag tog jag en sväng förbi Johanna som sagt, vi åkte förbi skolan och sen drog vi iväg i den brummande volvon i en jädra fart mog Annie. Vid björketorp började vi på något vis "tävla" med en liten lastbil, han körde om oss och vi gav oss inte förens vi kört om honom igen, så vi höll på ända utanför Horred då vi fick chans att komma runt honom, hahaha det var skoj! Väl hemma hos Annie fick vi kaffe och fika, mycket prat och skratt, sånt som vi gillar :)
Nu har jag varit duktig och diskat här hemma och diskat alla bestick lådor och så, fick ett litet städ ryck...

bilder från idag, au naturell:P



=)

Goddagens!
Sitter här hemma hos snygga Johanna och tar en paus från skolan, har käkat lite och druckit kaffe. Ska tillbaka till skolan sen och ha en lektion, sen tror jag bestämt vi tar ett litet äventyr bort till Annie :)
Imorgon ska jag har nationellt prov i Engelska B, hoppas det går bra, önska mig lycka till.
Förövrigt längtar jag jätte mycket till fredag då jag och mor min ska in till Göteborg över dagen och ha det trevligt.

Bjuder på en riktigt snygg bild på Johanna när hon var gravid med Emil.
Kram så länge <3



Nyklippt

Tjena, tjena!
Här var det nyklippt, precis hemkommen från frissan. Hon klippte topparna på mig, och tog bort det slitna, en riktigt bra genomklippning alltså! Sen tipsade hon mig på hur jag skulle gå till väga när jag vill blir lite ljusare också. Jag gillar hon som klipper mig, riktigt bra frisör.

Annars idag har jag varit med min syster och barnen lite, vi gick till Lindex där jag hittade en ny vit BH och ett par nya trosor med cupcakes på, jätte sött. Strax efter tolv mötte vi upp min vän susanne, sen gick vi och åt tacobuffé till lunch. Sen gick vi hem en stund till min syster och ett tag efteråt var det dags för mig att åka till frisören. En trevlig dag, bättre än igår iallfall!

Jag har fortfarande inga planer för Valborgskvällen, vad ska ni göra? jag har iallafall förberett mig med lite cider och öl om något skoj dyker upp.

Tjingeling på er <3


(bildfrån i sommaren 09)



Sommar nostalgi <3





Ååååh, såna här dagar bara längtar man till sommaren. Man låter tankarna flyga iväg till andra platser, kanske till dagen då man låg där på stranden och hörde inget annat än havets vågor och måsarnas skrik. Anstränger jag mig riktigt noga kan jag känna hur varmt och gott det är att bara ligga där på en klippa och njuta... ge mig det, ge mig det nu!



Skitmåndag!




Bläää vilken jävla dag, vill bara dra täcket över huvudet!



Kalajs

hej vänner!
Idag har jag, mamma & pappa varit på kalas hos min syster, hon fyllde ju 23 i måndags minns ni?. Vi fick kaffe och en jätte mumsig jordgubbstårta som hon OCH Vincent gjort, så gulligt att han fick hjälpa till. Jag tog även med mig några av muffinsen jag bakade igår så de fick smaka. Jag och mamma stannade ca tv timmar och umgick med barnen och sånt som man mår bra av ^^,

Jag har lite smått ångest, har väldigt mycket i skolan som trycker på nu och jag känner att jag knappt hinner med allt, magnkipet börjar smyga sig på och detta verkar inte bra... Någon som har något bra tips på hur man kan hantera såna här situationer då man samtidigt MÅSTE ha allt gjort innan skolans slut?

Lite bilder från idag
Tyvärr suddig bild på Josse & Vanessa annars bra bild!

Ska nog ut i solen en stund nu, kram!



Fler bilder

Här kommer lite fler bilder från middagen i fredags, bilder lånade av Annie !
<- god cider med frysta hallon i!



David Guetta




Bakverk <3

Här är lite bilder på mina kladdkakemuffins jag gjorde tidigare idag, hade vanlig florsocker glasyr på.







Middagen

Hejsan!
Sitter här och njuter med en kopp kaffe efter att ha mumsat i mig en utav kladdkakemuffinsen med garnityr på, som jag själv bakat faktiskt (lägger upp bild sen). Solen skiner och jag mår väl sådär, får knapra lite tabletter idag med...

Gårdagens outfit:



Jag blev faktiskt lite piggare igår och åkte ner till Johanna och hennes middag. Mötte först upp Annie och köpte en fin blomma till värdinnan. Efter lite prat och skratt var det så dags för middagen som började med avocado blandning toppat med räkor, till varmrätt fick vi grillad lax, pressad potatis, vitvin sås och fetaost sallad (jag som bara älskar mat, kan ni tänka er att jag njöt?!). Tillsist fick vi en jätte god pannacotta toppat med frysta hallon, wow vad gott det var! Johanna hade verkligen lyckats och detta blir nog svårt att göra bättre hihi.

Efter själv middagen tog vi det lite lugnt, pratade i mängder och hade det jätte mysigt. Johanna bryggde kaffe och hennes vän Marika började ställa iordning för hennes produktvisning. Hon hade nämligen nyligen blivit försäljare för hudvårdsprukterna Mary Kay och skulle nu låta oss testa lite produkter och så, vi använde rengörings krämer, handpeeling och smink. Mycket härlig produkter, och jag äger ju redan en mineral powder foundation från Mary Kay + handpeelingen. När Marika var klar åkte hon hem, vi andra fortsatte dricka lite vin och tjata. Sen kom min mor och hämtade mig vid ca halv tolv. Mycket, mycket trevlig kväll <3





Otur

God morgon, som ni kanske förstår utav min rubrik så hade jag otur och sitter nu här sjuk:(
Har redan pratat med Johanna och talat om att jag ska vila och ta tabletter, så är jag inte bättre innan 3 så blir det ingen middag. FY FAN, för jag är aldrig sjuk.

Ha en fin dag alla andra icke sjuklingar iallafall <3



TÄVLING!




Klicka här för att komma till tävlingen! : http://madebymaline.blogg.se/2010/april/tavling.html


Jag är med och tävlar om ett utav dessa fina halsband + armband set, var med du också!



Stuffs

Hej hej hallå, här var det tomt må jag säga, förlåt för detta.
Jag var trött igår, som ni kanske förstår, sen har jag inte alls varit pigg, min hals har stört mig till och från hela veckan och just idag känns det skit, hängig till MAX och jag får inte bli sjuk, dessutom har detta tagit bort min skrivlust, så OGILLA! Har preparerat mig med massa tabletter som jag tänker proppa i mig, för imorgon ska minsann komma iväg på den efterlängtade middagen hos Johanna, sådeså.

Tävlingen och mässan uppe i stockholm i tisdags var mycket trevlig,skoj och intressant! Vi var ett samlat glatt blandat gäng från kommunen som satte oss på bussen kl 04:00 och började vår resa upp mot stockholm, i Nyköping hämtade vi även upp min moster Inga-lill. Väl framme kl 10 tågade vi alla bort mot tävlingsplatsen, där alla de 5 lagen stod och var i fullt ös med att laga mat. Spännande må ni tro! Vi satte oss på läktaren och sjöng heja ramsor och applåderade för att peppa vårt lag.
Jag, Inga-lill och pappa tog en paus och vandrade runt på den enormt stora mässan och smakade på både det ena och det andra, MUMS.
När det började närma sig slutet av tävlingen gick vi tillbaka, spända i väntan på poängen. Det började bra, men vårt lag, Team Aptit, slutade på en fjärde plats. Men de gjorde en så stor och bra insats i vilket fall som helst!



Idag var Johanna & Emil och hälsade på i skolan, vi satt i cafét och lyssnade på musik och hade det mycket trevligt. Efter en rundtur på skolans kulturkalas bestämde vi oss för att åka och hälsa på Annie och putte, då Johannas bil väl vid Annie & Puttes skola dog och vi fick putta igång den bestämde vi oss för att ta med oss de två hem till Johanna. Vi pratade och hade det trevligt där också!

hihihi tog en bild på Emil i skolan och såhär snygg blev den ;D

Nu sitter jag som sagt här och tycker synd om mig själv, får bli sängen tidigt idag.
Pussen & Kramen



Bikini




Här är en bild på min bikini jag köpt på H&M som Angelica ville se bild på för att hon behövde lite tips!



Stockholm

Hej hej mina söta!
Hoppas allt är fint med er, om ni ville veta så är det bra med mig. Haft en helt okej dag i skolan och sedan umgåts lite med min syster, som ju också fyller år idag. Hon bjöd på lite god tårta hemma hos sig, men hon ska nog ha ett litet kalas i helgen.
Känns skönt att vi idag blev klara med en redovisning i ämnet Historia A, smidigt och nu kan man lämna det bakom sig och istället fokusera på den där jäkla matten som faktiskt var orsaken till att jag satte mig i skolan igen....
Vet ni vad? jag längtar jätte mycket till fredag, då Johanna ska ha middag och jag & Annie är bjudna dit. Kommer bli så skoj och mysigt, saknar ju Annie som man inte träffat på över en vecka.

Nu till min rubrik då, jag ska ju faktiskt bege mig upp ur sängen SENAST 02:30 imorgon, för att sedan hoppa på en buss med min far och min mammas kollegor m.f och sedan bege oss upp mot STOCKHOLM! Varför vi ska åka dit? Jo min mamma och två personer till, har blivit utvalda till att tävla om att bli årets skolkock 2010. Så vi ska åka upp och heja på. (Min mamma jobbar inom skolmat och kostenheten här i vår kommun)

Sååå, det är nog dags för sängen för min del snart.

Ha en jätte fin kväll och morgondag då jag inte hinner blogg, Kisses <3





FÖDELSEDAG!

Idag fyller min syster hela 23 år, så grattis till henne <3




T-J-O-C-K-I-S

Är precis vad jag är, men jag är bannimej värd det, lite iallafall? för jag mumsade precis i mig en pizza som jag bakat, mycket god må jag säga, och hembakat är bättre än köpepizza right.
Det gick bra på intervjun och 7-8 maj ska jag på ledarkurs, fast jag gick på den förra året, men det är ju bra att lära känna sina blivande kollegor :)
Efteråt åkte jag till Kinna och mötte upp söta Johanna, vi gick och köpte bananer till Emil och sen började vi vår "lilla" promenad som slutade med att vi var iväg i 2 timmar. Mycket skönt och jag hade abslolut inget emot att det blåste, solen var ju framme hela tiden!

Och nu sitter jag och tjockar mig framför datorn, haha. Jag är sugen på mys, pojkmys och nån film. Men om jag ska hålla på att käka pizza och sitta här är det la ingen som är sugen? hahaha, skärpning!

Här kommer lite bilder på mina söta systerbarn:


Och en av våra kattungar vi har här hemma:




Kram



-_-




Intervju

Tjena alla pigga ;D
Här har ni en som varit uppe sedan strax före åtta, blir så när man har barn här hemma som gillar att stiga upp TIDIGT, hehe. Fast det var nog lika bra att jag gick upp i tid och blev pigg, ska ju nämligen på jobbintervju om ett tag, det går säkert jätte bra!

Skriver inte så mycket nu utan gör det senare idag, och då kommer det bilder!

Kysssss




Freaky!

TWO DOOR CINEMA CLUB - I Can Talk






höst?

godmorgon...
har precis käkat frukost med alla (eftersom josse & barnen sover här i helgen), känner mig seg och vädret är bara kasst, känns som att jag lika gärna kan gå i ide idag?!
Blev bara till att vara hemma igårkväll, kolla på film och sånt. Var det någon som gjorde nåt annat skoj?

Jag vill shoppa, shoppa och SHOPPA! vill ha nya vårskor, har bara mina leopard ballerina nu och mina svarta converse, men jag vill ha VITA converse, btw någon som vet vart man kan hitta HEL VITA UTAN BLÅ/RÖDA STRECK i stockholm? har letat här nere och hittar dem inte någonstans.



Shit, nu slänger jag på en pepp låt och låtsas att det INTE är tråkigt äder!

Cya



New design and it's friday!

Hej hej hallå!
Allt bra? här är det toppen, ny design och det är fredag dessutom, kan det blir bättre?! Stör mig dock på att det är ett jävla telefonbolag som håller på att ringa mig STÄNDIGT, fattar de inte att jag INTE vill tala med dem, förstör snälla inte min dag era puckon.

Så vad tycker ni nu om min nya design? det är Emelie som varit i farten igen och hjälpt mig, duktig och mycket snäll tjej det där.

Nu har jag slutat för dagen och väntar på att ta bussen hem, men ja inte hem då utan till Susanne. Vi ska umgås idag och ha det trevligt <3

På tisdag ska jag upp till stockholm och titta på när min mamma tävlar med hennes lag om att bli "årets skolkock", hoppas såklart att de vinner!

Vi hörs senare, kanske lite bilder från dagen då. Puss puss



Snart är det helg!

God kväll sötisar!
Har precis käkat lite pasta och sitter och talar med min vän Annie på msn.
Dagen har varit riktigt bra, jag åkte som sagt till Johanna efter skolan, vi började packa ner kladdkaka,mackor, kaffe m.m som vi skulle ha på vår lilla picknick, sen gick vi upp till Mariebergsparken, en jätte fin park där det brukar vara midsommarfirande på sommaren. Vi la ut en filt och bara njöt med allt gott, hennes son Emil kröp omkring överallt och verkade trevias riktigt bra. Vädret var med oss hela tiden, fast när min syster och hennes dotter kom till oss så började det komma moln, jätte tråkigt, så vi gick hemåt efter ett tag. Men jag tyckte absolut det var en jätte mysig dag!
Johanna berättade också om hennes små planer om middagen vi är bjudna på hos henne nästa fredag, låter super och man längtar faktiskt lite grand :)

(hahaha typ ingen blev snygg på kort idag förutom barnen)

Och imorgon är det helg igen, skönt, jag har nog inget planerat förutom på söndag då jag ska på en snabb intervju om sommarjobbet jag fått.

Ha en superfin kväll, puss.



Maia Hirasawa - Gothenburg



picknick

Är det inte en helt underbar dag just för picknick? det är precis vad jag och min vän Johanna och hennes lille son Emil ska ha idag iallfall. Jag har precis slutat för dagen och ska snart bege mig med buss in till Kinna, Johanna har haft en jobbintervju, hoppas det gick bra på den!
Tihi, imorse letade jag upp mitt cupcake halsband från http://www.cocoo.se/, så himla gulligt är det och det passar min outfit idag.

Jaja, ni får ha en mysig dag, kram.



Hahahaha

Ni får säga vad ni vill men jag tycker det är sjukt kul, mina kusiner som visade den först för mig!




Happy

Tjenixen alla fina människor!
Hoppas allt är toppen med er idag, det mesta känns på topp med mig så ni är värda att känna detsamma tycker jag.
Jag har precis kommit hem från ett träningspass med min mor och sedan ett litet besök hos min syster där jag åt min efterlängtade glass, TWISTER, har fan vart sugen på den i 3 hela dagar, så nu var det bannimej dags, och god var den också, yummy!
Har vart helt jävla underbart väder idag också, fast jag har spenderat dagen inne i skolan och haft lektioner, stackars mig som är så duktig och sköter skolan... o_O Syrran kom faktiskt förbi en sväng och tog en fika i solen, göttigt.
Imorgon blir det antagligen dejt och picknick med Johanna om vädret tillåter, det ser vi fram emot.

Åh påtal om inget så var jag tuff idag så puss på mig och kram på er alla andra, hihihi.



It's najs!



Sam - Cold beer




I've done alot today!

Tjenis allihopa!
Idag har det la vart en härlig dag, eller vad säger ni? Det tycker jag iallfall. Jag har haft fullt upp hela dagen, så jag är riktigt trött nu.
Det började med att jag åkte ner till min syster vid elva, vi skulle umgås idag och jag saknar ju de där söta barnen jämt så. Iallafall efter vi ätit god ungspannkaka så lekte Vincent ute och när jag skulle hjälpa honom att ta av sig stövlarna så snubblar han handlöst ner mot golvet, och börjar blöda rejält vid framtändera och det hade blivit ett jack, stackarn. Josse fick ringa tandläkaren så de fick tid till tjugo i fyra.
Lite senare kom Josses granne med dotter, vi skulle upp till byn tillsammans. Efter lite ärenden där och mys i solen så tog vi alla bussen mot skene till tandläkaren, allt var helt okej och de skulle komma tillbaka efter några veckor igen, skönt!
Efter detta åkte vi tillbaka till Kinna och tog en fika, sedan hem igen och sen gick jag för att möta mamma som jag skulle åka med hem till oss. Riktig hålligång dag, men sånt gillar vi!

Imorgon blir det en fullproppad dag med endel lektioner, sen ska jag och mamma äntligen träna, vi har dargit ut på det enel, hehe.

Nu ska jag käka nåt och sen bara slappa, puss puss!



Dagens outfit, älska mina svart paljett converse!!!!

Two Door Cinema Club - Something Good Can Work





Jag våldgästar min egna säng!

godkvällens!
Känns inte riktigt som jag vart blogg sugen idag, så det fick bli en ickeblogg dag idag, men det gör väl inget?
Första dagen i skolan efter lovet var inte kul, var fortfarande seg efter lördagens roligheter imorse, ojojoj.
Och just nu känns det som att min säng vill ha mig, så jag tänkte hoppa och våldgästa den nu, myspys -_-


Puss alla söta <3


Bjuder på en fin fin sommar bild!



shitty

Hej!
Usch jag har inte mått bra alls idag, sov knappt något inatt och vi la oss väldigt sent eller tidigt idag...
Sov borta inatt och när jag kom hem slängde jag mig i duschen och gick upp och däckade i min säng.
Festen var iallafall jätte lyckad och vi alla hade skit kul, mycket folk och inte enbart folk man känner :)

Nu när jag känner mig lite bättre, sitter jag här med ett skolarbete som måste skrivas klart idag. Fy fan jag vill ju bara sova!

Det var allt ni får utav mig idag, xoxo.



Party!



Tja tja, här sitter jag och ska snart dra upp till susanne för att fixa mig och sedan dra vidare till 20 års partyt.
Det enda som är färdigt är mitt hår, så det är vad ni får se ^^,
Ska se om jag kan blogga från susanne sen, hade gött så länge!



Nostalgi

gick igenom lite gamla bilder, för jag ska nämligen få en ny och mer vårig bloggdesign. Då hittade jag flera bilder från gymnasietiden, gud vilka roliga tider vi hade, eller hur?
Det var iallafall en speciell kväll jag hittade kort ifrån, min coctail kväll i september 2008, titta och njut nu mina vänner!
















Min fredag

Hej mina vänner!
Idag är det nästan lika fint och härligt väder som igår, dock lite mer moln. Men det skadar inte än så länge iallafall!
Igår åkte jag ner till byn och fusk solade lite, i ett stå solarium vilket var väldigt bra, mötte upp mamma och lunchade med henne efter att ha glassat lite i solen åkte vi och hämtade min syster med barnen som skulle handla lite, sen åkte vi hem till henne och fikade med stora goda bullar och kaffe i solen, åh vad jag njöt!


lite senare på kvällen tog jag bussen ner till Kinna, där jag sedan mötte upp Johanna och vi samåkte till Annie. Där drack vi te och pratade om massor, bokade också datum för nästa middag, hos Johanna denna gång.


Snart kommer Susanne och henke och hämtar upp mig, vi ska se om vi hittar någon present till killen vi ska på fest hos ikväll!

Kram så länge



Halelujah it's Friday!

God morgon alla glada!
Idag har jag verkligen vaknat upp på rätt sida, solen lyser ute och jag blir bara så jävla glad & väldigt sugen på att bara ut och göra massa mysiga saker idag. Mitt hår har dock INTE vaknat upp på rätt sida, jag gjorde lite snurror med håret igår kväll i hopp om att få ett snyggt lagom vågigt hår, vaknade istället upp med det här!

Världens jävla könsburr!
Så det blir till att fixa någon snygg uppsatt frissa idag :P

Idag vet jag inte riktigt vad jag sak göra, funderar på att åka ner med bussen om ett tag och sola lite, träffa någon vän, jag vill helt enkelt utnyttja vädret!
Ikväll ska iallafall jag och Johanna till Annie, alltid lika trevligt <3

Jag hör av mig senare idag, ha det bra! <3



...



Skinny Little Bitch
Starin' at the mirror
In your desperation to disappear
And you would be oh so dumb to fuck with me
Cause baby you're much too young to end up with me

Your bedroom walls fallin' down
Everyone can see you now
Your bedroom walls suffer truth
Now you lie, you lie, you lie alone
You lie alone, you never sleep
How you never sleep

Ow!

Skinny Little Bitch
praying to the lord
Praying for some salvation
Cause she's oh so bored
In my vile sex horror and cheap drugs hell
And all the things you'll never live to tell

And you will never see the light
You’re just obscure and out of spite
You're just a nasty piece of work
Come on, Come on, Come on baby
Come on baby let it burn
Oh baby does it hurt

Born, of foul creation
Born, of sour milk
Cocaine filth

You stepped your heelS in broken glass
So I could kick your scrawny ass
And all the drugs and all the burns
What a nasty
What a nasty, nasty piece of work
Oh baby does it hurt
Oh baby just go slower
Oh baby just go lower

Skinny Little Bitch




gaaaaaah!

Suck, labret smycket till läppen jag beställde hem var självklart för kort!
Det passar men fortfarande för kort så det åker in lite i läppen, som att kasta pengarna i sjön....






busig!

Vet ni vad? jag struntar i plugg imorgon och åker till Annie och har myskväll istället idag istället ^^,

bad, bad me!





Träning

Hej igen!
Nu har jag precis kommit hem från lite träning med Nattis, idag var vi bara på gymet, körde på crosstrainer och lite andra muskel maskiner. Imorgon satte vi upp oss på ett pass Afrodans, men blev dock bara reserver, det är mycket eftertraktat med afrodans ska ni tro. Testa ni också!
Det känns som att den här veckan kommer att gå hyffsat fort, skönt. Och på lördag ska jag och susanne ju på en kompis 20 års fest, det ska verkligen bli skoj!

Baaaah, jag är frustrerad för att jag har så lite pengar (eller för att jag gör åt dem så fort.....)

Här är lite bilder på min söta Vincent som hade kul på lekplatsen idag!



Ha det bra!



Ännu en ny dag

God morgon!
Första vardagen på påsklovet och den är såklart grå och tråkig. Men jag sitter nu hos min syster och vi och barnen ska ta en längre promenad iallafall.
Imorgon har jag bestämt mig för att ta en dag till att plugga, det behövs!

hittade lite bilder här på min systers dator som jag tagit för ett tag sedan som jag tänkte bjuda på^^,



Vi hörs senare!




Tävling!

Såg nyss på min vän Annies blogg att hon är med i en tävling på Solresor. De letar efter personer som ska få åka på en resa och under resans gång vara deras resereporter. Man ska blogga om nöjen, utflyker, boende m.m och allt annat som händer på resan! Det ända man behöver är en laptop, en digitalkamera och en blogg. Låter det intressant? gör då som jag och tävla du också, det gör du HÄR!




Ensam är stark, eller?

Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even in the bottom of the sea
I can still hear inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time you were telling me lies

So tonight I’m gonna find a way to make it without you
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold onto the times that we had
Tonight I’m gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart
Well you can try sleeping in my bed
Lonely, only, nobody ever shut it down like you
You wore the crown, you make my body feel heaven-bound
Why don’t you hold me, need me, I thought you told me
You’d never leave me

Looking in the sky I can see your face
And i knew right where I’d fit in
Take me, make me
You know that I’ll always be in love with you
Right til the end

So tonight I’m gonna find a way to make it without you
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold onto the times that we had
Tonight I’m gonna find a way to make it without you

Anybody could have told you right from the start
It’s bout fall apart
So rather than hold onto a broken dream
Or just hold onto love
And I could find a way to make it
Don’t hold on too tight
I’ll make it without you tonight

So tonight I’m gonna find a way to make it without you
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold onto the times that we had
Tonight I’m gonna find a way to make it without you

 

 




Afternoon

Tjenixen!
Har precis kommit hem efter att ha åkt och lämnat Josse & Mathias med barn hemma hos sig + att jag laddat på mitt busskort. Vi åt en jätte god fiskgratäng med kokt potatis och sallad till här idag, min mamma kan laga mat hon! Sen kollade vi på lite TV, jag satte på shrek åt Vincent på mitt rum och han somnade hihi, Vanessa somnade också, på mamma.


nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, hade varit trevligt att umgås med någon vän, men jag bor ju inte så nära Annie m.f t.ex... Jag roade mig att ta kort på mina nya jeansleggins och nya blusen, om någon nu skulle vara nyfiken haha








jaja, jag slänger väl på någon film här eller något så får vi se om tiden går.
Kram



Kind of cool

That's what i feel today







påskhelg

Hej mina kära!
Sitter här och fryser som en tok, vi har nämligen kommit hem från min morfar och här hemma var det väldigt kallt, det tar ett litet tag innan det blir varmt när man satt eld i kaminen.
Iallafall så har helgen varit mycket bra, vädret har dessutom varit super och vi har solat både lördag och söndag! (kan ju också nämna att jag ville vända och åka tillbaka då vi möts utav ett regnigt och svinkallt västra götaland)
Det är alltid lika underbart att träffa morfar, vi har så kul ihop. Och hela fredagskvällen gick till att vi alla satt vid middagsbordet och skrattade åt allt möjligt galet som sades.
I lördags åkte jag mamma och pappa in till stan, vi åkte förbi lager 157 som förövrigt inte hade något att bjuda på denna gång. Väl inne i stan hittade jag en vit blus med knappar fram på vero moda som jag ville ha, men mamma var så gullig och betalade ^^, Senare på eftermiddagen kom min moster & hennes man och min andra mosters man med barnen, och min morbror, vi åt en stor och god påsk middag!
Idag var det ytterligare underbart väder, vi käkade frukost och satte oss ute i solen sen. Vid ett ungefär satte vi oss i bilen och åkte hemåt, stannade en sväng på A6 center i Jönköping där jag köpte ljusa jeans leggins + ett svart linne på H&M.

Oj oj, det var endel att berätta, har NÄSTAN skrivkramp nu ;) Jo men iallafall så har jag påsklov nu, förutom att plugga så ska jag träffa susanne, gå på bio med min syster, kanske bada och gå på en gammal barndomsväns 20 års party. Har ni lov nu? vad ska ni göra isåfall?

Känner mig tyvärr lite krasslig, så ska ta och lägga mig snart. Ha en fortsatt mysig kväll!

<-- J*vligt god smoothie som mumy köpte på A6 center, jag dog nästan en smula när jag drack, och dessutom gillar jag deras affäridé om nyttig fika! LÄS OM DEM HÄR!



Trevlig helg!

God morgon!
nu ska vi precis åka till min morfar. Skulle bara hälsa er alla en jätte trevlig påsk helg <3

Puss och kraaaaam





Natten smyger sig på

Jag vill inte vara ensam
det är det värsta som finns
ligga ensam i en säng, hur man än vänder och vrider på sig, så finns det ingen där bredvid
Jag vill helt enkelt inte vara ensam







Jag hatar kärleken



1 April

Hej!
1 april har inte varit någon vidare speciell dag för mig, jag har inte blivit lurad och har bara lurat en person, och det var Susanne imorse, lagom kul hehe.
Har varit på ett par lektioner, sen åkte jag hem till syrran och pluggade lite för att sedan åka tillbaka till skolan för att göra ett prov, krångligt...
Nu har jag iallafall kommit hem efter att ha gjort lite ärenden med min mor. Jag ska på afrodans om någon timme, så nu kör vi!


Imorgon åker vi här till morfar i Västervik över helgen, ska bli gott och komma iväg lite.
Sen har jag LOOOOOOV!
bara att säga till så hittar vi på massor med skoj, eller?

Puss & kram



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _