Fredag igen!

Hej på Er!
Här sitter jag ger mig ett försök till att göra ett blogg inlägg, fast det känns rätt hopplöst. Jag är enormt seg/trött idag då jag efter många om och men for till min söta vän Annie och pimplade vin igår. Annies kille Putte blev väldigt full och rolig (tyckte jag, mindre roligt för Annie), deras vän Andreas var också med men han var skit trött och tog en powernap innan han var med igen (Y). Vi satt och körde typ nån namn lek på kändisar som blev as konstig tillslut XD sen körde vi snurra flaskan och fan vad roliga konsekvenser vi delade ut hahahaha! Kul att känna sig lite barnslig ibland.
Btw, så har Annie färgat håret mörkt med röda slingor och det var jävligt hett!
Idag var jag duktig och hade satt klockan och tog bussen hit till skolan, applåd för mig där! Ska ha EN lektion idag, så det hade inte varit super viktigt att åka till skolan. Men vad gör man inte? ;)

I helgen blir det till att hjälpa syster med familj att flytta och flyttstäda i deras gamla lägenhet, ska bli kul att få se deras nya lägenhet som de fått nya tapeter och golv osv i!

Igår var jag med Issa också ju, vi tog en lunch ihop och det blev en mumsig tacobuffé! Hon testade och köpte BH:ar på LINDEX, jag blev också sugen på att köpa underkläder :P


snart börjar jag lektion, vi hörs kanske ikväll!

XOXO



skolan it is!

yes people, här sitter jag i skolan som vanligt. Inget nytt precis ;P Har för första gången på terminen skolkat en lektion, men jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte behöver den kunskapen som kursen går ut på, så jag har inte så dåligt samvete. Jag har ju dessutom "lång" dag idag till hela 15.15 :O haha, engelska B och Matte A MED en håltimma emellan *SUCK*
Jag funderar på att åka till min syster och barnen efter skolan, om jag nu får tag på henne? Har inga pengar på mobilen och bara gratis sms. Kan tänka mig att hon glömmer svara på sms då hon har ett hektiskt mammaliv.

OCH nu är det bestämt, den 5:e Mars ska jag,Jens och några fler se Alice in Wonderland, happy me!

åh jag är förövrigt så jävla sugen på shopping! Vill ha nya kängor, vita converse till våren och massa annat vårigt.
Har också bestämt mig för att sluta vara mörkhårig och lägga i slingor i fortsättningen istället, men jag vill ha det NU! och inte att det ska ta så lång tid som det kommer göra....

Jaja nu ska jag fortsätta glida runt på nätet, eller kanske plugga Matte :P

Kramar



Ingen rubrik idag

Hej igen!
Tog en liten paus från bloggandet, hoppas inte det gör något? Har ju trotsallt inte så många läsare i vilket fall som helst, hihi ^^,
Idag är det Tisdag och på Tisdagar har jag inga lektioner på mitt schema, så det menas med att jag är ledig! Väldigt skönt att få en dag off sådär mitt upp i allt pluggande. Fast jag gillar nog vårterminerna mest ändå, eftersom det är mer lov då:) (haha jag ska egentligen inte säga något, jag pluggar ju bara nu på vårterminen iallafall)
Igår åkte jag hem till Jens, vi var ute och lekte i snön, åkte tefat och hade det allmänt kul. Jag tycker inte man blir för gammal för sånt! de som säger det har nog bara dåligt självförtroende och inte vågar leka själv.

Jag åkte vid nio tiden från Jens imorse för jag skulle till tandläkaren, bussen var självklart sen så jag fick skynda och stressa jätte mycket från stationen när jag väl kom fram! :| Väl där fick jag reda på att tänderna såg fina ut, och som vanligt ska jag använda tandtråd oftare. Beställde också en tid för att ta bort mitt tandsmycke, har helt ärligt varit trött på det i flera år nu men så har jag ju också haft det sen jag var 11 år också...

Här ser ni, det är en ametiststen, men den har definitivt tappat färgen nu.

Funderade förut på om jag skulle åka skidor här i spåren vi har där jag bor, men jag tror det får vänta några dagar, tråkigt att åka själv. Ska nog sätta mig och plugga matte istället ;P

Jag VILL och SKA har jag bestämt se filmen Alice in wonderland nästa vecka, ska försöka dra med mig Jens ;) Jag älskar Tim Burtons filmer!

Men ni får ha det bra så hörs vi!



Söndag, jag vet.

Hej igen!
Då var det Söndag igen, alltså varför suger Söndagar? Det finns lixom aldrig något skoj att göra, mer än att ha ångest över att det är skola nästa dag. Egentligen skulle man bryta den vanan och supa stoll på just Söndagar, eller kanske inte...? Hade jag bott i stan (göteborg) så hade jag definitivt dragit ut och satt mig på ett café en söndag, själv eller med vänner!

Jag har fortfarande inte gjort någon svenska uppgift, fuck.

Josefin,Mathias & barnen kommer hit när som helst,blir till att äta gott och lek ute i snön med Vincent kan jag tro. De där små barnen gör verkligen ens dag <3 Ska försöka ta massa fina bilder i snön idag som jag kan ladda upp sen.
btw, jag och bara josse med barnen sa bada på badhuset på Tisdag, ska bli himlans mysigt! (fast att man hatar sin kropp och ser ut som en säl just nu, får jag glömma...)

Nu kikar solen fram, sticker ner och fixar mig!

Kram på Er sålänge



Melodifestival snart.

åååh, jag ligger just nu nere vid brasan i vardagsrummet, nästintill sover och småtittar på filmen "Lilla kycklingen" som går på femman och väntar på att Melodifestivalen ska börja, mys till max!
Ska ni kolla ikväll?
Det är första gången jag tittar i år och det ska väl bli lagom kul, har lixom tröttnat på det hela nu efter alla dessa år, det ska vara så "extremt". Men funkar alldeles bra som en slapp lördags sysselsättning:)

Mamma klippte mig lite förut, bara topparna, men så att det kan växa bättre. Susanne sa igår att hon tyckte jag passade så himla bra i blont hår, så nu ska jag bara lägga i slingor i fortsättningen och se hur resultatet bli!
Här är en bild från när jag var bond;

Ja, bilden är såklart några år gammal, men titta så somrigt och fint hihi.

Nä nu sitter jag här och bli nostalgisk, får gå ner till TV:n igen och mysa.
Ha en fortsatt bra kväll!



Snökaos!

kom precis hem från Susanne, hade jag stannat där hade jag antagligen fått bo där ett bra tag pga snön! :O
Kvällen igår var mycket trevlig och den behövdes verkligen, drack vin som jag kände att jag inte skulle gjort, mår riktigt dåligt idag :( Och nej, jag drack inte för mycket. Sååå, jag ska ta en dusch, LÄNGE, och bara ta det lugnt idag. Får se om vi hörs senare idag!

Puss




Drar till Susanne

Ja, nu har jag gjort mig lite fin och ska ut i snöovädret och bege mig till min söta :)
Man kan ju undra om jag kommer hem därifrån ikväll?! :O
Här bjuder jag på lite bilder som jag tog nyss, dock ingen på min outfit.
Sött va? :P

Jag och mamma hyrde en svensk film som hette prinsessa förut, oj vad bra den var! Mycket sevärd det lovar jag, så äkta på något vis.

Jaaja, ha en riktigt mysig fredagkväll så hörs vi!
Puss puss



HELG!

Äntligen kan man pusta ut och känna att det är helg, ska visserligen som jag skrev imorse skriva en Svenska C uppgift, men ska slappna av och umgås med de närmsta!
Jobbet gick bra, idag var det jag som bakade frallor och det blev mycket lyckat, gjorde en limpa också och den fick följa med mig hem ;P

Ikväll blir det hem till Susanne och mysa, vin,tjöt & let's dance :) Ska försöka sminka mig lite fint också, har låtit huden vila ända sedan förra Lördagen då jag var på fest. Tvättat ansiktet med bara vatten och smörjt in mig med fuktgivande lotion, och nu känns huden toppen!

Det är sagt att jag skulle till Annie imorgon, tror dessvärre att det inte blir av då det sägs komma mycket snö och bli oväder. Då vi bor rätt långt ifrån varandra kan det bli ett problem, det återstår att se men tror inte det blir av :(

Nu ska jag slappa och snacka lite med min mamma, uppdaterar innan jag åker till Susanne!



Moi och sötaste Susanne <3



Godmorgon folks!

Jaha, nu är det alltså Fredag morgon. Det är sista lovdagen och jag ska iväg för att jobba, haha hur låter inte det?
Nej, jag festade faktiskt förra Lördagen och har slappat fram till i Onsdags då det blev jobb :)
Jag satt och funderade igår på att jag har en läxa över lovet i Svenska C, som jag inte alls är sugen på att skriva :/ Får väl ta mitt förnuft i helgen och försöka ändå...
Ikväll blir det Vin och mys med kära Susanne, det lär jag/vi behöva! Jag har en massa jag behöver prata om och får råd i.

Vad har Ni för planer till helgen, hade varit kul om Ni berättade?

Kram sålänge :D



Ny design!

God kväll :)
Som Ni alla ser har min blogg ändrat utseende helt, och visst är det läckert?
Jag är super nöjd och tycker att  Emelie är mycket duktig (Tjejen som så snällt hjälpte mig!).
Nu ska jag ta och försöka skriva här igen, jag tycker ju trots allt att det är skoj/skönt att skriva av sig ibland!

Jobb imorgon, så sängen väntar på mig.

God natt & kram från mig <3



den som väntar på något gott...

väntar aldrig för länge, som man brukar säga!
Väntar på att en jätte snäll tjej ska fixa en ny bloggdesign åt mig och sen ska jag börja skriva här igen.
Hoppas ni kan hålla Er lite till :)



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _