JAG HAR JOBBAT!

Yes för det har jag, fick hoppa in på min gamla låg/mellan/högstadie skola och vikariera i köket och där ska jag hålla till ända tills nästa Torsdag, gött med lite klirr i kassan igen, så man klarar sig ett litet tag till ;)
Dagen gick bra, jag jobbade för typ allra första gången i storkök dvs att man jobbar i grupp i köket ungefär, annars har jag jobbat själv mycket. Jag gjorde sallads buffé och sen ställde jag mig i disken där jag stannade hela dagen. Jag trivs och tror det kan bli en bra vecka!

Jag tror jag glömt nämna en sak, jo det är såhär... ATT JAG SKA TILL PARIS! jo så är det. Min moster och hennes familj kunde tyvärr inte vara nere på min student, så som en försenad student present ska jag och moster Inga-lill åka till Paris i höst, fatta vilken kul grej?! Jag blev skit glad och längtar jätte mycket.

ja detta får allt duga som dagens update, för nu tänkte jag sticka ner och färga min vackra utväxt :P

Visst ja, här får ni någar söta bilder på mina underbara kattungar ( som dock flyttar snart )

Faaaast, den här söta ungen ska stanna och hon ska heta Chanel <3



En helt vanlig dag...typ

Yes, här sitter jag och lyssnar på Hardstyle högt som fan, det behövs ibland, får mig på andra tankar. Fick några riktigt bra utav söt Issa när jag fyllde år faktiskt :)
Jo jag fick med mig Jens idag, så vi for till Kungsbacka runt tolv tiden och vi fick dessutom härligt väder också, najs! När vi väl kom till Kungsbacka var det fullt av massa folk på stationen, antar att det var pga att skolorna har börjat nu? kändes konstigt att stå där bland alla som tjötade scheman och kurser hit och dit, medans jag antagligen aldrig mer ska sätta min fot i en skola igen o_O
jaja, vi gick iallafall bort till Kungsmässan där jag tänkte hitta något fint att ha på mig på Lördag, jag gick in i typ varje butik som har tjejkläder, men hittade INGET! det fanns bara massa tråkiga höst kläder, förstår de inte att det är på hösten och vinterhalvåret folk festar som mest?! jag får väl använda min fantasi och mixa ihop något med det jag har här hemma + mina nya smycken då ;) är sugen på ett guldfärgat nagellack, kanske åker till byn och ser om de har det på lindex. . .

 Här är dagens outfit och bilder från dagen;
-Grönt linne från JC
-Brunt linne från H&M
-Jeans, gamla och slitna, från ONLY
-Svarta paljett converse all star
-Svart nitarmband JC
-Halsband JC




nu hade jag tänkt njuta utav mer hardstyle och kvällssolen och låta era öron njuta lite också, så höj basen och ljudet!

(ska helst lyssnas i HQ)



This is fun

hittade en video på min mobil från när jag, Annie, putte, Gerra och Henke var på fest uppe hos Olle i Horred. Här dansar och sjungs det för fulla muggar!



I think im loosing it ... or am i?

tjohej nu är jag här igen, efter ett par dagar igen som vanligt :/ Nu har jag iallafall samlat nya krafter efter mitt senaste inlägg om man säger så. Jag känner mig lycklig igen helt enkelt :)

Jag kan väl börja att berätta att vi for till Liseberg i fredags, jag, syster Josefin och sonen vincent, Jens och min lilla Mamma. Riktigt trevligt, fast medans jag och Jens ville åka balder, spinrock och parisehjulet åkte lilla Vincent farfars bilar och sånt annat kul för barn i hans ålder, alltså ca ett och ett halvt år. Vi träffades och käkade god mat på restaurangen Trebello sedan skildes vi åt igen. De åkte hem mycket tidigare än oss, men det är ju för en liten kille som Vincent orkar inte hålla igång en hel dag hihi. Ja, jag träffade söta Johanna där också (föredetta klasskamrat) och hennes son Emil, vilken söt kille! det var verkligen jätte kul att ses igen, glad för hennes skull att allt går så bra. Så ses vi igen på Annie & Puttes kräftskiva på Lördag, vilket jag längtar mycket till förövrigt!
I Lördags kom moster med familj från Oxelösund igen, de stannade över natten för att sedan åka till Knarrholmen på semster en vecka de också. Det blev grillat, dock med världens tråkigaste regn väder utanför, god dricka och sällskap. Senare på kvällen gick vi alla ut i baren där det spelades musik från blandade årtal!

Idag har jag varit nere på byn, medans min syster var hos barnmorskan passade jag Vincent. Mamma tog en paus från arbetet och vi käkade lunch på Punkten, tacobuffé, mums!
Jag köpte ett halsband från JC som jag velat ha i ett par veckor nu, som jag inte hittat i stan, och ett par Leopard <3 örhängen från Lindex!

Köpte också en ny rakhyvel, Venus med aloe vera, hoppas på att den funkar för mig då jag får världens röda utslag som jag syftar på är allergi. Usch påtal om allergi så har jag fått utslag över min navel piercing, så får antagligen byta från mitt fina nya till läkstaven, då man kanske inte vill utmana ödet....

Japp imorgon ska jag försöka få med mig Jens till Kungsbacka för att se om jag hittar nått att ha på mig på Lördag. Nu ska jag ta nåt att käka, ta hand om Er <3

(Laddar upp bilder från fredag & lördag +ett par fina på mig och Jens)








fuck that!

Idag känns det som en sån där skit dag, jag är jävligt irriterad och pissed på vissa personer! Personer som inte kan förstå, eller vet, hur man beter sig. De kan inte den där oskrivna sociala lagen, som alla har innerst inne, eller? Man vet väl ändå vad som är rätt och fel, och när man ska göra si och så? Tydligen inte. . . alltså, det känns bara som om man blir lämnad ensam i skiten ibland, som att folk inte förstår att man verkligen har känslor! att t.ex det där lilla sms:et med en förklaring,ursäkt, eller vad som helst, som aldrig kom, skulle betyda så mycket... istället blåser annan skit i er vardag förbi och jag blir bortglömd, som vanligt, känns det som.. ibland...

jag orkar inte ta sån skit längre, från någon utav Er, fatta?!




Oh my god!

sitter här alldeles mätt efter att ha ätit en mycket god Vegetarisk lasagne som jag lagat, för ni som inte visste är jag Vegetarian sedan ca 6 år tillbaka och är väldigt nöjd med det valet och att ha det som livsstil.
Jo, just det. Jag har suttit här framför datorn ett tag i dag och läst flera andra bloggar, och måste säga att det är helt sjukt hur mycket skit det skrivs! Jag var t.ex inne på en känd bloggares blogg,ska ej nämna några namn, hon snackade ner andra bloggare,inklusive hennes vänner, via text och videoinlägg. Hon trodde hon kunde säga och göra hur som hur som helst, men där har hon verkligen fel. För hon är också människa som oss alla andra, hon kommer förlora på det där en dag. Jag menar, tycker inte ni att den såkallade "kända" blogg världen är förjävlig egentligen? Nej tack, lite mer vett och etikett vill jag be om!

Tillägnar denna låten alla bloggare!




Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade runt nio, käkade frukost och följde med mamma ner till byn när hon skulle till Optikern. Mycket annat finns det inte att göra när man inte har jobb. Men jag gick in på arbetsförmedlingens hemsida igår och började med mitt CV, gjorde lite test osv. En bra början. . . vet ej dock om jag vill jobba eller plugga nu.
Visst ja, jag fick hem en rabatt från H&M med 10 %, den får jag ta att utnyttja. Älskar verkligen H&M:s HOME-sortiment!
Imorgon ska jag och susanne antagligen en sväng in till Borås, käka lunch eller ta en fika :)

Tänkte bara ta en snabb och kass dagens outfit:
Randig långärmad tröja från Gina tricot, lite äldre men går fortfarande att använda till allt!
Svart kjol från Gina tricot, ett av mina favorit plagg.
Dolce&Gabbana klockan, som fick tas av när jag lagade mat och aldrig kom på igen ;)


Ha en fortsatt bra dag, puss på Er<3



Nu så. . .

. . .är jag tillbaka igen, efter en nästan underbar vecka på Knarrholmen, i Göteborgs skärgård, och kan blogga lugnt och ostört igen.  När jag säger "nästan underbar vecka" menar jag såklart att när vi kom dit på Söndagen var det självklart inget bra väder, mulet och grått. Och så fortsatte det i två hela dagar, fast med regn också! Och där satt vi, fyra personer, i en stuga med bara en radio och korsord som sällskap, låter inget vidare va? Nej... vi åkte in till stan en snabbis på måndagen, kikade i lite butiker och sånt skoj. Jag köpte inget denna gång, kände mig lite små snål på något vis, illa! Jens hade däremot mer shopping flyt :) ( kanske berodde på mig berömda shopping hjälp ;) ). Måste bara tillägga att resan hem till ön blev ett helvete. Spårvagnar som hade tekniska problem, spårvagnar som inte kom, spårvagnar som var sena och fick vända, av och på, av och på hela tiden! Och till sist missade vi båten . .jaha, nästa båt går om ca 4 timmar. Till slut fixade pappa så vi fick åka med en båt som körde förbi vår Ö, underbart!
Tisdagen spenderade vi ett par timmar på frölunda torg, där det var ett riktigt trevligt shopping centrum måste jag säga, får nog bli mer visiter där. Jens köpte två snygga shorts och det enda jag hittade var ett par små lila örhängen, vilket jag var nöjd med :)
Onsdag, Torsdag blev bara att pressa i solen, för det blev helt underbart väder! Josefin och Vincent kom en dag och hälsade på, mycket trevligt!
Jaa, vad ska man mer säga? jo, i fredags hade jag mer shopping tur. Åkte in till stan och mötte upp Jens (som hade varit på vallaran i Falkenberg), för lite mys och shopping. Vi turades om att gå in i både tjej och kill butiker och allt gick riktigt bra. Jens hittade ett par snygga chinos på JC och en vit fin T-shirt på Jack & Jones, jag hittade beiga jeans leggings på Gina tricot (MYCKET NÖJD!) och ett par bruna läder stövlar i läder och ankelhöjd, med liten kilklack, på Din sko. På kvällen var det planerat utgång med Jens vänner, tyvärr blev jag ensam tjej men hade väldigt kul ändå. Vi hann besöka PC, RioRio & The Queens. Killar är inte så dumt umgänge ändå ;)
På lördagen åkte vi hem till Mark igen, suck...

Idag har jag varit och fikat hos min kära Susanne, jag köpte med mig fyra stora bullar från Hemköp och det satt vi och mumsade i oss medans vi drack kaffe och tjötade, riktigt mysigt, snart igen stumpan? <3

Jaha, nu ska jag väl ta mig an det stora uppdraget att ladda upp en massa bilder från veckan som gått, fast ni får bara nöja er med några stycken :P

Ha det underbart så ska jag skriva snart igen!


Just det, måste ju ladda upp en bild på min nya frisyr. Såhär kan det gå när Pauline får en Impuls att hon ska ha lugg!




Söndag. . .

. . . och jag är faktiskt riktigt lycklig, tror det beror på vädret och att vi far till Knarrholmen idag. Tror det ikommer bli en riktigt mysig vecka :)
Tänkte uppdatera lite såhär innan vi åker, har egentligen inte så mycket att skriva. Men iallafall så messade jag lite med Fanney igår och det kändes grymt skönt, dock inte att hon stannar kvar i Luleå, men det får bli en resa dit har jag bestämt, vad säger du om det? ;)
Jag & Jens låg och snackade lite om Annie och Puttes kräftskiva som kommer, den 22 Augusti, vi pratade om att det skulle bli riktigt kul, en fest man längtar till. Och jag och Annie har så jävla kul ihop! jag blir lycklig när jag hittar nya människor som jag har as kul med, sånt behöver jag ^^,

Nej, nu sitter det en snygging i min säng och ser ut at ha skit tråkigt medans jag bloggar ;) Jag får vara social och ni får ha en superbra vecka så hörs vi nästa Söndag igen!

Kyssar & kramar <3


Skruva upp volymen och njuuuuut!



I hate this part right here

Yeeees i'm a bad, bad person!
Sorry att jag inte skrivit på ett tag, men har lixom känt mig less på något vis. Inget vidare blogg humör, dessutom hade det varit surt för Er att läsa min blogg under tiden ;)
Det har hänt en jävla massa grejer, förra helgen var jag iprincip hela helgen hos Annie & Putte i Horred, massa tjöt och dricka både fredag och Lördag, mycket trevligt! Dessutom var festen hos Olle förra lördagen skit skoj, let's do it again please!
Fotograferingen som skulle blivit av i Tisdags, det blev aldrig av. Natalie kom aldrig ner och jag ville inte gå dit själv som ett fån, så en annan gång kanske. . .
Sååå, just det, vet inte om jag nämnt det men Jag och Fanney hade ju planerat en utomlandsresa i höst, men det sket sig också, pengar och sånt. Palla, då får det vänta eller nåt. Mer planering´säger jag till de som ska resa någonstans :P

Öum, sen vet jag inte om det har hänt så mycket mer i mitt liv, haha. Tror jag börjar få en sån där "jag har inget jobb och är deppig" period, och det är ju inte bra. Jag som annars är en jävligt glad och positiv människa, får rycka upp mig, söka jobb för fan!

Imorgon åker jag med familj + Jens till Knarrholmen i Göteborgs skärgård, tillbringar en hel vecka där med sol,bad och avkoppling förhoppningsvis, ska bli skönt. Hade gärna gått på Way out west festivalen nästa fredag, men sista färjan går halv ni, kanske fixar det, vi får se :)

Föresten så har jag och Jens varit ihop i en månad idag, så grattis till oss eller nåt.


Måste bara länka till StinaLee:s blogg, hon är en underbar bloggare och jag älskar hennes "nakenhet" i bloggen; http://stinalee.se/

I måndags hämtade vi ut paketet från H&M, såhär blev min säng med det älskade påslakanet m.m:


Nu ska jag gå och se om mamma ska neråt byn så jag kan sola lite, cya! <3



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _