Pauline@Bokmässan

God kväll vänner!
Sitter mätt och belåten efter att ha ätit en god fisk jag tillagade i ugnen till kvällsmat, även slängt i mig lite nötter och torkad frukt så jag nästan smäller av :|

Well, idag åkte jag in till kära Göteborg och mötte upp min väninna Annie. Vi hade bestämt för att ta ett besök på årets Bokmässa. Vi var nämligen där senast i gymnasiet ihop och tyckte det var roligt och intressant med diverse workshops osv.
Efter vi snabbt och lätt kommit in och betalat 140 riksdaler möts vi av en stor folkmassa - ivriga bokmalar, kulturtanter & kändiskåta ungdomar. Vi börjar i vilket fall vår färd in i mässan, men vi märker fort att våra förväntningar inte var vad vi trott. Folk trängs,puttas i ryggen,trampar på hälar och man blir nästintill ihjältrampad utav vissa bokgalningar!
Vi ger det ytterligare en chans - men nej, inget gratis material fick vi, bjudgodiset var slut och ingen workshop syntes till. Vi var besvikna. Efter ca 2 timmar inne på den vilda mässan tar vi beslutet att avvika och kanske inte komma åter, någonsin.
MEN, för 140 riksdaler fick vi se Henrik Schyfferts rygg och Maria Montazamis hår! WOW.

Tack för mig och varsågod, bilder från dagen.








I <3 SHOES



Oh,oh,oh! Dessa godingar hoppas jag blir mina - om min ekonomi tillåter nästkommande vecka. Det är så mycket med flytten nu, men det gör inget för det ska bli så skönt när jag & min lilla kisse Måns flyttar ut ur huset.
Iallafall, skorna finns på scorett för ca 600 kr och det ÄR tillåtet att skänka dem till mig som inflyttningspresent. Ja, då mina nuvarande boots håller på att lossna från sulorna och det läcker in vatten när det regnar :|

Nej, nu ska jag sticka till bussen och neråt byn för att möta upp syster med barnen, tjing!



We will fade into darkness.





Som ni kanske ser,
så har jag varit uttråkad i eftermiddag.
Stod överdrivet länge framför spegeln och bättrade på min makeup.
Sedan drog jag ner axelbanden på linnet och lekte modell med min ASBRA cam.
Detta blev resultatet när man lever i tristess ibland.

Puss



Vart i helskotta är min man?!

Det är den stora frågan i mitt liv just nu. Visst trivs jag som singel - sa senast idag till en nära vän "Jag passar att vara singel."
- Kunna rapa, fisa och sträcka ut sig i sängen. Hångla hejdlöst med främlingar på krogen. Möla i sig fet mat när ingen ser. Bajsa med öppen dörr och sjunga högt i duschen och sååååå vidare.

Men ärligt talat alltså, när man ligger där ensam i sängen och har ett enormt sug efter massage och mys,eller när man är ensam singel på parmiddagen, eller kanske när man blir bjuden på fest och märker att alla killar är upptagna och sedan sitter och myser i ett hörn med sin tjej, eller när man drömmer sig bort på bussen och greppar efter "hans" hand - men ingen är där. DÅ är det inte så roligt längre.

Är jag ful, för kort, för mullig, skrattar konstigt, för blond, korkad, har dålig musiksmak, klär mig uruselt, dansar fult på krogen, blir alltid för full (ehm,stämmer dock), luktar jag illa? Sånt snurrar runt i huvudet på en liten singeltjej som mig, nästan så man blir manodepressiv.

Men nej, jag är inte den som kastar sten i glashus! Nu, ska jag ta mig till mig säng, gosa ner mig under täcket och eventuellt pilla lite navelludd,somna och snarka HÖGT!

Kyss på dig och mig!

P.S jag har inte druckit en droppe på hela helgen, hurraaay!




Ångest.



Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.



F som i FASHION


kläder är kul, jag gillar mina hängslen.



No she didnt?!





You can only imagine what she did to get this reaction...
Let's keep it a secret, shhhhy...



HAIR


Mitt upp i allt så har jag gått och klippt av mig mitt sparade "långa" hår, det var slitet till max.

För att gottgöra mig själv så gjorde jag fler slingor och blev helt plötsligt rätt blond.


HISS eller DISS?



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _