juldagen 25/12 och jag är helt slut...

Ja då var julafton över och juldagen är här, jag har tagit mig kraft att duscha och fixa mig då min lilla pojkvän kommer hit snart och vi ska byta julklappar! Annars har jag varit HELT slut idag, bara suttit och slappat med choklad framför TV:n, men är det inte tillåtet nu vid jul? Smal kan man bli år 2010 vet ja ;D

Åh jag tycker julafton var så himla mysig & trevlig, precis som det ska vara! Josefin,Mathias, Vincent & Vanessa kom hit vid ett tiden. Vi bjöd på glögg och senare åt vi mammas goda julmat. Efter det blev det som vanlig tradition kalle anka och sedan kom tomten! Vincent var orolig till en början, men till slut gick det riktigt bra och tomten fick tillochmed flera kramar!

Josse och familjen åkte hem på kvällen efter Karl bertil jonssons jul, då var vi alla trötta efter allt julstök och en liten Vincent som virrat runt överallt hela tiden ;)
När mamma kom hem kokade hon gröt och kvällen avslutades strax efter det ^^,

Jag blev oerhört glad för ALLA julklappar, men speciellt för mitt efterlängtade halsband som jag faktiskt fick av min syster och mathias!

Av mamma och pappa fick jag:
-Shimmer brunutansol Bodylotion
-Rouge
-Versace parfym
-Duntäcke
-Drapå lakan
-Pengar
-Trisslotter (vann inget :/)
TACK FÖR ALLT! <3

Ja, då ska väl Jens snart vara här, jag ska bjuda på lite starkglögg och sedan blir det mat :)
Jag kommer uppdatera senare ikväll när jag och Jens bytt julklappar och så!






snart är det julafton!

Japp idag är det den 23/12 och alltså dagen före julafton! Känns jätte mysigt och jag längtar faktiskt som ett litet barn i år ^^, och det vore ju inte helt fel om snön ligger kvar till morgondagen heller!
Idag ska jag sätta mig på bussen och åka in till stan, ska kika efter någon mer klapp till min far och KANSKE någon outfit till imorgon (inte slösa för mycket INNAN mellandagsrean!). Annars ska min pojkvän också in och köpa sina julklappar och vi hade tänkt luncha ihop, mysigt :)

Tänkte skriva och lägga upp bilder från jul på liseberg i Söndags, men inte nu, för nu ska jag duscha, fixa mig och käka frukost!

Cya

Bjuder på en låt som gör dagen mycket bättre :D Kraaaaaaam!




Lördag 19/12 OCH Angelicas födelsedag!

God kväll på Er!
Har ni en trevlig kväll? Jag sitter här nästan helt slut och lyssnar/tittar på musikhjälpen med P3, har nämligen följt det programmet ända sen det började i veckan. Helt super bra och stort + till Ametist,Jason & Christer som gjort ett underbart jobb och förgyllt min vardag :)

Vill gratta sötaste Angelica min vän som fyller 20 år idag, kan tyvärr inte fira dagen med henne men hoppas på en dag ihop snart! <3

Igår tog jag bussen ner till Skene och mötte upp Annie & Putte som skulle handla, efter jag gjort dem sällskap med det så åkte vi hem till dem. Jag och annie spelade kort och hade det mysigt, sedan slingade jag hennes hår och det blev riktigt bra! Framåt kvällen kom Olle, Gerra och Annie & Puttes klasskamrat Jonathan. Det blev lite party med dricka, massa prat och musik, trevligt måste jag säga! När timmarna sedan gick fick jag impuls att jag tvunget skulle åka hem till Jens och sova där. Jo visst fick jag min vilja igenom efter många om och men, mer ska vi inte tala om det, haha.
Mamma kom och hämtade mig i eftermiddags och nu sitter jag som sagt här...

Imorgon ska Jag,mamma,Jens, min syster och hennes familj till Jul på Liseberg och jag längtar som en tok, ska bli så himla mysigt!

Slänger in lite bilder från igår:



ha en fortsatt trevlig helg, puss och kram!



pssst!

Jag har världen bästa syster som jag "tror" jag kommer få årets bästa julklapp av, tihi <3

(dock något år gammal bild, får ju inte ta några nya på henne ;P)



17/12-Torsdag

yepp, sitter här mätt och belåten med mystofflorna på, för det är lite kallt här innan man eldat på i eldstaden ordentligt! Var nere hos syster förut ju, Vincent var busig som vanligt. Men han pratade oerhört mycket just idag, gullet <3 Syrran ville att jag skulle hänga med en sväng till Kinna så det gjorde jag, ut i kalla vädret igen och Josse med Vanessa i sjalen, riktigt smart det där :) Hon hittade lite julklappar till Vincents & Vanessas kusiner på Lindex, sen åkte jag hem med mamma.

Har tillbringat några dagar i veckan i Sätila hemma hos Jens. Vi bakada julgodis och sånt gott ^^, kokade för första gången gräddkola och det gick faktiskt bra, så jag ät stolt. Sen gjorde Jens microkola och jag bakade vanliga muffins med kardemumma & kanel i, mumsigt :)
Vi var rätt så lata så vi kom inte ut i det fina vinter vädret, får väl ta chansen att gå ut nu i helgen istället. Hoppas allt det fina glittriga ligger kvar till julafton!

Imorgon ska jag till Annie en sväng på eftermiddagen/kvällen och prata massor som vanligt antar jag, mysigt!
Resten av helgen ska jag julstäda i rummet och hjälpa mamma med resten utav huset. Sen är jag färdig, har ju köpt klart alla julklappar!

lägger upp lite bilder från idag:


Ha en bra kväll!
Kram på er



Kallt, brrr!

Skulle bara tala om att det är väldigt kallt idag, men det vissta ni säkert redan?!ska ner till min syster och barnen en sväng nu i eftermiddag.
tänkte iallafall lägga upp lite mer vecko information ikväll...

Men så länge, kram på Er!




"hallå där kött och blåbär!!!"

Hahaha som Sean Banan säger i fredags programmet Cirkus Möller, haha jag verkligen älskar den killen! (sean Banan)skrattar jämt åt honom :P Någon mer som tycker han är rolig?

Det blev en mycket trevlig dag hos Susanne idag, massa kaffe och välbehövligt prat. Nu har vi planerat mer inför mellandags shopping och nyåret, skönt :)
Blev sugen på att åka till min loverboy tidigare ikväll, så packade mig en liten väska och for hit. Det är nämligen planerat att vi ska baka julgodis ihop nu i veckan, så stannar antagligen ett par dagar. Jens släktingar har beställt en kola som vi gjorde en gång, så den får det bli bl.a...

annars händer det väl inget mer speciellt i veckan, kanske ska till Annie på Fredag, eller hur blir det med det?

ha en fortsatt bra kväll och höj volymen och tryck play på denna låt!



Snö!

Godmorgon eller ja, god middag!
vaknade imorse och såg att det var snö ute, så himla mysigt. Hoppas nu att det håller i sig till julafton, man vill ju ha någon slags mysfaktor på jul :)
Har precis käkat min dietsoppa, som består utav kål,lök,vatten och kryddor. Låter inte så gott, och det är det inte heller när man ätit det varje mål i någon vecka :P Men vill man ha något resultat på kroppen så behövs det ju!
Hade tänkt traska iväg till susanne i den vackert fallande snön och ta en kopp kaffe, Jessica skulle tydligen vara där också, trevligt :)

har på mig samma som igår fast jeans och såklart mina mysiga uggs!


Vi hörs senare!
Puss och kram



Lucia 13/12 2009

Godkväll!
Idag är det lucia dagen OCH söndag, jag har väl inte direkt firat något. Men åt en mysig advents frukost med familjen och Jens, sedan slappade vi mest hela dagen. Vid två åkte jag och mor ner till Josefin, Mathias & barnen för att umgås och fika lite, mycket trevligt och roligt som vanligt! Vi fick glögg och åt utav mammas pepparkakor som är så goda :) Vi tog på oss glittersnöre i håret innan vi gick in till dem ^^,


I övrigt har helgen inte varit så speciell, jag slängde nämligen på mig någon slags halsinfluensa i Torsdags kväll, så låg utslagen hela Fredagen (fast jag egentligen skulle jobbat), men Jens kom och tog hand om mig <3 På kvällen gjorde vi det mysigt med min mamma och tittade på Idol ihop, jag tyckte Calle var bäst, men Erik var en värdig vinnare också. Hoppas man får se mer utav min favorit Calle bara!
Lördagen tillbringade jag och Jens hemma i mitt förkylda illaluktande rum :P så jag kunde krya på mig, och det gjorde jag ju eftersom jag känner mig rätt pigg idag :)(dock så har nog älsklingen fått sig en släng av min influensa hihi)

Ni kanske vill veta hur det gick i Torsdags hos SYO konsulenten? Jo, det gick bra. Hon hjälpte mig och förklarade mycket för mig, så det slutade med att jag sökte till: Matematik A(yes jag fick IG i den kursen på gymnasiet), Historia A, Psykologi A, Engelska B och Svenska C. Kan nog bli intressanta kurser att läsa!
Hade aldrig klarat mig om jag inte träffat den här tjejen som förklarade allt så bra för mig, så är supernöjd över att jag gick dit.

Innan jag går får ni en camfoto visning av min mys outfit idag:
Stickad tröja: Kappahl
Vitt linne: Gammalt, Gina Tricot.
Leggings:BikBok
Shorts:Gina Tricot
Armband:BikBok



Veckan ser ännu jobb fri ut, så vi får väl se vad jag kan hitta på för bus? Några idéer?!
XOXO Eran Pauline <3

Ni måste ju se min killes nya brillor han hämtade i Torsdags, riktigt snyggt, grrr!



2010 here I come!

Ja, kanske är det dags för ett litet inlägg här, eller vad säger ni folket?
Äsch, jag vet att jag inte är någon bra bloggare, men ni vet ju själva hur lätt det är att tappa humöret och ge upp bloggandet helt. För ett tag iallafall, right?
Nu är jag iallafall tillbaka och hoppas få några att läsa bloggen igen, iallafall till år 2010!

Kanske är ni nyfikna på vad som hänt i mitt liv? Jag har världens bästa jobb? jag har blivit enormt rik? Jag väntar barn?!
Nej, inget utav det har hänt. Jag jobbar fortfarande som vikarie i de gamla skolköken, ekonomin går UPP och NER, en liten baby kommer ni inte få läsa om i min blogg på ett tag iallafall ;)
Tråkigt liv? jo jag håller med Er, men det som håller mig uppe är mina små systerbarn Vincent & Vanessa och såklart min underbara pojkvän, jo vi är fortfarande ihop och det har gått 5 månader nu, mer ska det bli.

Imorgon ska jag på möte med SYO konsulenten på KOMVUX nere på mitt gamla Gymnasium, hoppas på att det går bra och antagligen börjar jag plugga där till våren, någon sysselsättning iallafall. Jag tar lixom ett steg i taget och nöjer mig med det, ta det som lärdom och stressa inte upp Er!

JULEN är snart här och jag längtar som en tok! Har redan köpt färdigt alla klapparna och det är skönt, mamma har gjort det julmysigt som vanligt i vårt lilla hus. Nu väntas bara själva julafton och tomten hihi.
Har mest elektronik prylar jag önskar mig i år, först och främst en TV till mitt rum!
Något mer jag önskar mig är detta halsband och armband, kommer antagligen inte finnas inne före jul och då hamnar det direkt på inköpslistan istället, måste bara ha!



http://www.cocoo.se/

Nu ska jag ner och göra mig en stor kopp Te, hoppas ni får en mysig kväll!
Kramar från mig Pauline

Lägger upp en bild på mig häromdagen då jag skulle in till stan, dont you just love my pink knitted scarf? ;)





_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _