"allting ordnar sig med lite socker på. . ."

jag sitter hemma hos min syster och fick just upp lite låtar med Navid Modiri & Gudarna i huvudet, grymt sköna låtar och ett härligt glatt band! Åh, jag minns då jag & Carro åkte in till Sticky fingers i Göteborg för att gå på konsert med just Navid och hans band. Det var en riktigt bra konsert, saknar det mycket!
som sagt sitter jag hos min syster, har nämligen från tidigt imorse passat Vincent. Vi gick till Kinna och hälsade på mamma ( alltså Vincents mormor ;) ), vi var borta sammanlagt tre timmar. Sen vi kom hem har Vincent bara varit busig och inte velat vara lugn en stund, inte ens när vi var ute IGEN. Men nu sover han tillslut, det är därför jag tog mig tid att skriva lite blogg.

Så, i helgen har det inte hänt något direkt speciellt. Jens kom hem till mig i Fredags, vi drack lite gott (som jag förörvrigt förtjänade efter en hård arbetsvecka). På Lördagen åkte vi hem till honom i Sätila, mysigt ställe tycker jag, speciellt med lygnern precis nära. Jag har alltid haft bra känslor från Sätila :) Vi badade och hade det allmänt mysigt. Vi kikade på filmen Braveheart och gud vilken bra film! En utav de bästa jag sett, blev så tagen och man kunde verkligen inte förutspå allt som skulle hända.

På fredag fyller jag 19, vad det nu är för speciell ålder att fylla. Inget systembolag för mig inte. . . Tänkte ha lite tårkalas på Torsdag med eventuell utgång i Borås på kvällen om vädret tillåter och humöret hänger med. Anledningen till att det blir på Torsdag är att jag och min familj reser bort över helgen för att träffa släkten då min moster fyllt 60 år och ska ha lite partaj. Blir nog trevligt!

Nu får jag nog väcka Vincent så han inte sover för länge på eftermiddagen, då kommer jag väl få skäll utav Josefin då hon inte kan natta honom ikväll!

Ta hand om Er

Puss & Kram // Pauline <3

Min dag med Vincent:
   
Gröt frukost             Kolla barnprogram  Somna i vagnen     Äta bulle på mormors jobb!



Postat av: angelica

tack :) <3



vad söt vincent är!

2009-07-07 @ 21:01:11
URL: http://inevercry.blogg.se/
Postat av: angelica

Ja, du är väl inte direkt van vid barn? ^^

Jag ska nog aldrig skaffa, haha.

2009-07-07 @ 21:39:57
URL: http://inevercry.blogg.se/
Postat av: Annie

Oj vad stor han blivit :) Växer så det knakar

2009-07-07 @ 21:58:30
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: Anonym

gulliga bilder ;)

2009-07-07 @ 22:31:05
URL: http://alexiaofsweden.blogg.se/
Postat av: cecilie ♥

har jag rätt i det jag skrev i mitt senaste inlägg?

säg gärna vad ni tycker! ♥

2009-07-07 @ 22:46:46
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: angelica

Haha, stackars Pao (A)

2009-07-08 @ 12:43:06
URL: http://inevercry.blogg.se/
Postat av: Annie

Ojdå har han kommit in i den åldern, hahaha.. Det är inte alltid lätt :P Det är inte långt kvar tills syskonet kommer va?

2009-07-08 @ 15:55:14
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: Josse

Ja, det är inte lätt när man inte är van vid den lille vildningen! Men stort tack för att du stod ut med honom en hel dag! :)

2009-07-09 @ 21:26:02
URL: http://josefinz.blogg.se/



Namn:
jag är stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

dina ord:

Trackback
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _