Friday evening is here. . .

Och jag sitter här och lyssnar på ett par tjejer som sjunger grymt bra på Youtube och jag har jävligt ont i fötterna, eftersom jag var osmart att ta mina högklackade skor idag när jag och mor åkte in till Göteborg för shopping, men vill man vara fin får man lida pin som man säger ;)
Vi åkte iallfall in med bussen klockan åtta och var inne i stan strax efter nio, då gick vi till Condeco och åt en god ECO-frukost (Tummen upp för Condecos fairtrade the & Kaffe m.m).  Efter vi var lagom mätta och belåtna började vi gå runt i olika butiker som lockade, såsom Gina tricot, H&M, Lindex, Åhlens och många fler. Idag fick jag köpt en vit spets top från Lindex, nitarmband från Lindex, tre par läckra trosor från H&M, Basic linne vitt från Gina tricot. Har inte tagit nåt speciellt kort på detta men fint är det iallafall, jag har slappat lite på det där med att fota vad jag köpt men ni får säga till om ni vill se :P. Innan vi åkte hem tog vi en fika på EspressoHouse, i just lööööve deras Islatte *yummy*, och vid tre tog vi bussen hem. Blev precis lagom :)

Just det igår ringde en tjej från Model Lab (http://modellab.se/) i Göteborg och sa att mina tredje kusin Emma hade lämnat mitt nummer där efter hon fotat sig, så nu får jag och några vänner chansen att bli stylade och fotade. Blev skit glad för det verkar så skoj! Så jag & älskade Natalie har en tid på Tisdag 12:45, längtar <3

slänger upp lite bilder från dagen OCH min och Issas lilla "tjejkväll" härom dagen ^^,

Ha en fortsatt najs kväll, kyss <3







Postat av: angelica

Ja så jäkla roligt kan livet vara ;)

2009-07-24 @ 22:26:59
URL: http://inevercry.blogg.se/
Postat av: Annie

Ja, det tycker jag med :D Kanske kan vi hinna med en gång till innan kräftskivan!!! Älskar dej sötnos

2009-07-27 @ 23:56:26
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: Annie

Du kan ju hänga på om du vill :D Fast vi har tyvärr inte plats i bilen.. Älskar dej min fina Pauline Sofia Lovisa :D

2009-07-30 @ 17:43:52
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: Annie

Du är bäst :) <3

2009-07-31 @ 14:35:09
URL: http://hallonflikka.blogg.se/



Namn:
jag är stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

dina ord:

Trackback
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _