Onsdag

Mums, har precis ätit frukost, jag vet att det är lite sent men var tvungen att åka till skolan vid åtta och ha en lektion. Jag åt iallafall fil med müsli och skivad färsk ananas, två grova mackor med keso och avocado och det var verkligen jätte gott! (jag rekomenderar starkt keso och avocado på sesam knäckebröd)
Känner mig pigg och mätt, kanske blir en sväng ut i solen sen eller jo det blir det. Ska tyvärr tillbaka till skolan vid två igen och ha lektion, Rättskunskap, medans andra i klassen är lediga hela dagen. Ibland förstår jag mig inte på våra lärare...

På bussen hem förut lyssnade jag på hallå P3 med Navid Modiri min loverboy ;) idag pratade han om engagemang, vad som engagerar oss. Det var faktiskt väldigt intressant och passande eftersom jag nästa vecka har Nationellt prov i Svenska som har temat Engagemang och Påverkan. Blev sugen på att ringa in men hejdade mig och vågade inte tillslut. Man borde lyssna mer på radio, så tummen upp för P3 gott folk!

Nu blir det lite zappa på TV:n och förbereda inför Nationella.

Kram <3



Postat av: Josse

Jag köpte keso, men hade ätit upp avokadon på morgonen kom jag på när jag kom hem. Och nu är keson slut :D Får bli och köpa en ny omgång + sesamknäcke då ;)

2009-03-20 @ 06:54:37
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Annie

Ne, de kommer jag absolut inte glömma :) <3

2009-03-20 @ 19:15:54
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: Annie

Haha, nej du är as söt/sexig på den bilden :D

2009-03-23 @ 10:17:11
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: Annie

Ja, vi tre vet inte hur man har tråkigt :P Jag längtar oxå tills på fredag, måste bara fixa skjuts!!

2009-03-23 @ 10:18:58
URL: http://hallonflikka.blogg.se/



Namn:
jag är stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

dina ord:

Trackback
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _