Ledig dag

Ja, idag har jag varit ledig från skolan eller haft studiedag som de så fint kallar det. Jag har inte gjort något vettigt alls, förutom att ta en riktigt lång dusch och rakade mina ben som jag inte gjort på evigheter :S. Hyrde dessutom en film som jag var nyfiken på, men nej det skulle jag aldrig gjort för det var nog den sämsta film jag någonsin sett! Hata Göteborg hette den för de som vill veta så ni INTE hyr eller köper filmen. Den hade ur usla skådespelare, ingen direkt handling och man bara skämdes hela tiden, stackars producenter säger jag bara.

Jag är på sånt där shopping humör igen, fast jag alldeles nyligen köpt kläder. Jag är dessutom sååå sugen på att gå ut, men icke sa nicke då ekonomin inte håller. Jag vill ha ett par nya fest skor och ett par krit vita converse så snyggt till ett par stuprörs jeans eller chinos! En ny festklänning hade ju inte suttit fel och nu när jag tänker på det ska jag nog ta och kika in på bubbleroom.se och se om de har någon fin tubklänning till min student :)
Jag och mamma satt och planerade inför student buffén igår och det kommer bli så smaskigt, kräft snittar, laxpaj, pizzabullar och mycket mycket mer.

Nej nu får jag ta och gå ned och se om det finns någon kvällsmat jag kan tillaga, så sugen på pasta sallad med räkor och ägg ( eller vad säger du Annie ;) ) 

Saknar min systerson Vincent jätte mycket idag så lägger upp en urgullig bild på honom <3

Kram till er alla!




Postat av: Josse

Min gullis! Du kunde ju kommit till oss idag och hälsat på ju!

2009-03-10 @ 20:51:39
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Annie

haha, ja precis!! Va stor vincent ser ut att vara :-O

2009-03-15 @ 12:43:23
URL: http://hallonflikka.blogg.se/
Postat av: madeleine

verkligen en söt liten pojk! :D

2009-03-16 @ 12:30:55
URL: http://iwontlookback.blogg.se/
Postat av: madeleine

ja verkligen :)

2009-03-16 @ 16:12:25
URL: http://iwontlookback.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad söt han är :D

2009-05-04 @ 17:00:26
URL: http://emmagnusson.blogg.se/



Namn:
jag är stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

dina ord:

Trackback
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
RSS 2.0_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _